Kablo İnternet'te %30 Ucuzlama

Türksat yaptığı açıklamada yeni abonelerden 3 ay tesis ücreti almayacak, fiyatlar %30 azalacak!

Türkiye'nin ADSL'den sonraki en yaygın internet protokolü olan KabloNET kullanıcılarına ve KabloNET'e geçmek isteyen kullanıcılara iyi haber Türksat'tan geldi. Evinde Kablo TV bulunmayan abonelerden 43 YTL, Kablo TV bulunan abonelerden 30 YTL olarak tahsil edilen tesis ücreti 3 ay boyunca alınmayacak. İnternet bağlantı ücretlerinde de %30'lara varan indirim sunan Türksat - KabloNET'in yeni tarifeleri şöyle olacak:

Sınırsız tarfifelerde :
128 Kbps için 19 YTL'ye, 256 Kbps için 29 YTL'ye, 512 Kbps için 59 YTL'ye, 1024 Kbps için 109 YTL'ye ve 2048 Kbps için 209 YTL'ye indirildi.

Kotalı aboneliklerde de 128 ile 2048 Kbps hızları arasında seçim yapılabilecek. Bu tarifelerde alınacak azami ücret ise aynı hızın limitsiz tarifesinin yüzde 30 fazlasını geçemeyecek.

DÜZELTME:
Yukarıdaki haberimizin ilk halinde kullanılan resimlerde bir yanlışlık olmuştur. KABLONET A.Ş.'ye ait resimler kullanılmıştır ancak kablo internetin artık KABLONET A.Ş ile bir ilgisi kalmamıştır. Resimler yeni resimlerle güncellenmitir. İndirim TÜRKSAT A.Ş. tarafından yapılmaktadır. Kablointernet hakkında bilgi almak için lütfen http://online.turksat.com.tr adresine bakınız.

Sonraki Haber

Forum