John Wick’in yönetmeninde yeni Rainbow Six filmi geliyor

Tüm John Wick filmlerinin altında imzası olan yönetmen Chad Stahelski’den büyük sürpriz: Yeni bir Rainbow Six filmi için çalışmalar başladı.

John Wick serisinin yönetmeni Chad Stahelski, başrolünü Michael B. Jordan’ın üstleneceği bir Rainbow Six filmi yapmak için kolları sıvadı.

Deadline’ın heyecan uyandıran haberinde, dublörlükten yönetmenliğe geçiş yapan ve kısa sürede övgüleri toplamayı başaran Stahelski’nin, Tom Clancy'nin en ikonik edebi eserlerinden birinin canlı aksiyon uyarlamasını yönetmek için imzayı attığını bildirdi. Aksiyon-gerilim filminde, Jordan'ın Mart 2021'de Prime Video'da özel olarak yayınlanan Without Remorse'daki John Clark rolünü yeniden canlandırdığına şahit olacağız.

Rainbow Six'in, Without Remorse piyasaya sürüldüğünden beri geliştirilmekte olduğu söyleniyor.

Chad Stahelski kimdir?

Stahelski, Keanu Reeves’in başrolünü üstlendiği aksiyon serisi John Wick'in yönetmen koltuğuna geçmeden önce The Matrix gibi hit film serilerinde çalışmış ve Hollywood'daki en iyi dublörlerden biri olarak adını duyurmuştu. Daha sonrasında ise yönetmenliğe geçiş yapmış ve üç John Wick filminin de yönetmenliğini üstlenmişti.

Sonraki Haber

Forum