John Wick: Chapter 4 için heyecan verici yeni bir fragman yayınlandı

John Wick: Chapter 4 için yayınlanan yeni fragman, Keanu Reeves’in daha önce yaptığı açıklamaların hiç de abartı olmadığını kanıtlıyor.

Ünlü aktör Keanu Reeves, bir süre önce John Wick: Chapter 4'teki aksiyonun tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağına dair merak uyandıran açıklamalar yapmıştı. Ve şimdi yeni yayınlanan Chapter 4 fragmanı, Reeves'in yalan söylemediğini açıkça ortaya koyuyor.

John Wick'ten (Reeves) en son ayrıldığımızda bir parmağı eksikti, en yakın arkadaşı Winston (Ian McShane) tarafından vurulmuş ve dört katlı bir binadan düşmüştü. Yani Chapter 4 başladığında iyi bir durumda olmayacağı kesin.

Fragman, dudak uçuklatan dövüş sahneleri ile dikkat çekiyor. Filmin resmi özeti ise şu şekilde: "John Wick, High Table'ı yenmenin bir yolunu ortaya çıkarıyor. Ancak kazanmadan önce Wick, özgürlüğünü kazanmak için dünya çapında güçlü ittifaklar ve eski dostları yeni düşmanlara dönüştüren güçlerle, yeni bir düşmanla yüzleşmek zorunda.

John Wick: Chapter 4’ün 24 Mart’ta vizyona girmesi bekleniyor.

John Wick serisindeki diğer filmler:

John Wick (2014): John Wick, emekli bir tetikçidir. Eşinin ölümü onu çok üzmüştür ve son bir hediye olarak, eşi ölmeden önce bir köpek bırakmıştır. Ancak bir grup suçlu, Wick'in arabasını çalar ve köpeğini öldürür. Wick intikam almak için eski patronu Viggo'ya karşı savaşır.

John Wick: Chapter 2 (2017): John Wick, yine emekli bir tetikçidir. Ancak eski bir iş arkadaşı, Wick'e eski bir anlaşmaya uyması için baskı yapar. Wick, Roma'da onu öldürmesi için iş alır, ancak bu iş onu ölümcül bir oyunun içine çeker.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019): John Wick, Chapter 2'de Roma'da yaptıklarından dolayı kaçak durumuna düşmüştür. New York'taki Continental Hotel'den kaçarak hayatta kalmaya çalışır. Ancak Continental'in sahibi Winston, Wick'in ölüm emrini çıkartır ve Wick tüm suikastçılara karşı savaşır.

Sonraki Haber

Forum