İşte Türkiye'nin en çok izlediği videolar!

2010'da Türkiye'de en çok izlenen videolar belirlendi! İşte ay ay en çok izlediğimiz videolar...

İzlesene.com, 2010 yılının en çok izlenen videolarını belirledi. Yıl boyunca video izleyerek eğlenen Türk halkı 2010 yılında en çok "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programında yayınlanan ve program oyuncularından Oğuzhan Koç'un seslendirdiği "Domuz Gribi Ol İnşallah" adlı şarkının videosunu izledi.

İlk olarak yılbaşı programında gösterilmiş olan oyunun videosu 2010 yılı boyunca yaklaşık 4 milyon 200 bin defa izlendi. Onu, yaklaşık 3 milyon kişi tarafından izlenmiş olan, iki gencin kapıştığı Apaçi dansı videosu izledi. Diğer taraftan çok sayıda farklı Apaçi dansı videoları neredeyse yılın her ayı en çok izlenen videoları arasında yer aldı. Apaçi dansı videolarını ise çeşitli maçlarda atılan gollerin yer aldığı videolar izledi.

Ayrıca İzlesene.com'da 2010 yılı boyunca toplam 1.131.587.427 video izlendi. Bu da Türk halkının 2010'da 75 milyon 439 bin saat ve 3 milyon 143 bin 298 gün boyunca video izlediği anlamına geliyor.

Aylara göre Türkiye'nin en çok izlediği videolar

İşte aylara göre Türkiye'nin en çok izlediği videolar:

Ocak: Oğuzhan Koç'un yılbaşı gecesi söylediği "Domuz Gribi Ol İnşallah" adlı şarkının videosu hem ocak ayına hem de 2010 yılına damgasını vurdu.

Şubat: Olgun Şimşek'in Kapalıçarşı dizisinde söylediği "Aşk olsun" türküsü büyük beğeni toplarken, sevdiği kız tarafından "abi" diye anılmasına üzülen bebeğin videosu şubat ayının en çok izlenen videosu oldu.

Mart: KPSS sınavından çıkan bir kişiyle yapılan "Beyin bedava" videosu mart ayına imza attı.

Nisan: Ünlü futbolcu Messi'yi arabasında görüp kaydeden iki Türk gencinin şaşkınlığı nisan ayında herkesi güldürdü.

Mayıs: Mayıs ayına iki video damgasını vurdu. Biri polis baskınında "okuyom ben ya" diye bağıran gence, diğeri ise "artis pazarda ne arar" diyen yaşlı adama aitti.

Haziran: 2010'a damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal'in kına gecesi sahnesinin videosu büyük ilgi görürken, iki çocuğun Apaçi dansı kapışması hem ayın hem de yılın en çok izlenen videoları oldu.

Türkiye'nin en çok izlediği videolar (devamı)

Temmuz: Apaçi videoları ilgi görmeye devam ededursun, temmuz ayında kahin ahtapot Paul'ün İspanya tercihi videosu büyük ilgi topladı.

Ağustos: "America's Got Talent" adlı yetenek yarışmasına izleyicileri büyüleyen 10 yaşındaki Jacki Evancho'nun performansı Türkiye'de de en çok izlenen video oldu.

Eylül: Sonbahara adım atarken Türkiye yeni yıldızını da keşfetmiş oldu. Rapçi nine Nazmiye Öztürk'ün söylediği "Aldattın di mi?" şarkısı, Havuç'un Apaçi dansı videosunu bile geçerek eylül ayının en çok izlenen videosu oldu.

Ekim: Atatürk'ün gerçek sesini ilk defa Türk halkına duyuran video ile Almanya Milli Takımı'nda oynayan Mesut Özil'in Türkiye'ye attığı golün videosu büyük ilgi görürken, ekim ayına imzasını video da yine Almanya'dan geldi. Almanya'nın yetenek yarışmasında, içtiği 4,5 litre suyu geri fışkırtan adamın videosu Türklerin de en çok beğendiği video oldu.

Kasım: Yılın sonuna doğru "hayırlı" bir video Türkiye'yi kırıp geçirdi ve heyecanlı damadın "evet" çığlığının yükseldiği videoyu tüm Türkiye'ye izledi.

Aralık: Yavuz Turgul'un merakla beklenen filmi Av Mevsimi'nde Cem Yılmaz'ın söylediği "Hayde" adlı türkünün videosu ise ayın yıldızı olarak yerini aldı.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum