iPod touch, beyaz seçeneği ile geliyor!

Dünyanın en çok satan müzik çalıcısı iPod'un beyaz sürümü ve yeni iPod nano'lar geliyor!

Son bir yılda gerçekleştirdiği 45 milyon adetlik satışla dünyanın en fazla satan müzikçaları iPod'un en beğenilen modelleri iPod touch ve iPod nano, iyi özellikler ve cazip fiyatlarla yenilendi. Apple'ın yeni iOS 5 işletim sistemi ve iCloud servisleri ile tüketiciye ulaşan iPod touch, önümüzdeki kasım ayından itibaren ve Türkiye'nin dijital yaşam koçu Bilkom'un hizmet güvencesi ile artık siyah modelinin yanı sıra beyaz renk seçeneğine sahip olarak kullanıcının farklı renk tercihlerine yanıt verebilecek.

Kullanıcı arayüzü yeniden tasarlanan ve sporcuların vazgeçemediği müzikçalar iPod nano ise 16 yeni dijital saat tasarımı ve fitness için geliştirilmiş bazı özellikleri ile tüketici beğenisine sunuluyor.

Uluslararası ürün pazarlamadan sorumlu Apple Başkan Yardımcısı Philip Schiller, bugüne değin dünya genelinde 320 milyon adet satış yaparak bireylerin müzik dinleme alışkanlıklarında büyük bir değişim yaratmış olan iPod'un şu anda günümüzün en en popüler müzik çaları olduğunu söyledi.

Zengin servisler ve oyun keyfi için

iOS 5 mobil işletim sistemi ile çalışan iPod touch, bu işletim sistemi ile gelen iMessage, Game Center, iTunes ile Wi- Fi senkronizasyonu ve Uyarılar (Notifications) gibi 200'e yakın yeni özelliğe sahip. iMessage, iPhone mesajlaşma özelliklerini iPod touch'a taşıyor. Böylece yazılı mesajlar, fotoğraflar, videolar ve kişisel iletişim bilgileri iPod touch da dahil tüm iOS 5 aygıtları arasında gönderilip alınabiliniyor.

HD kamerası ile kaliteli video ve fotoğraf çekimleri gerçekleştirebileceğiniz bu cihazla tüm kullanıcılar bir yapımcı gibi yüksek görüntü kalitesine sahip eserlerini kendi bloglarında ve sosyal medya platformlarında paylaşabilecekler.

iPod touch Game Center ile kullanıcılar profillerine fotoğraf ekleyebildikleri gibi Game Center'da bulunan oyunlar ve uygulamalar sayesinde bireyler arkadaşlarıyla birlikte oyun da oynayabiliyorlar.

Aynı zamanda Apple'ın Photo Stream ve Documents gibi zengin bulut servislerinden oluşan iCloud ile eşgüdümlü çalışabilen iPod touch, Apple'ın diğer donanım ürünleri iPhone, iPad, iPod touch, Mac ya da PC'lere kablosuz iletişim ortamında otomatik olarak bağlanıp verilen yedeklenmesini ve istendiğinde verilerin bu cihazlarla paylaşımını kolaylaştırıyor.

iPod touch kullanıcıları, Apple'ın zengin uygulama evrenini ve dünyanın en geniş yazılım koleksiyonunu barındıran App Store üzerinden 100 bin'i oyun ve eğlence ile ilgili olmak üzere 500 bin'in üzerinde uygulamaya erişebiliyor.

iPod nano çok eğlenceli

iPod nano çok eğlenceli

iPod nano ise şimdi daha büyük simgeler kullanılarak yenilenmiş MultiTouch arayüzüyle ister klasik saat görünümlerini, ister Disney karakterlerinden Mickey Mouse ve Minnie Mouse imajlarını kullanmanızı sağlıyor. O gün hangi havada iseniz iPad nano'nun 16 yeni dijital saat arayüzünden havanıza uygun herhangi birini seçebiliyorsunuz.

Özellikle spor yapmaya meraklı olanlar iPod nano'dan çok etkilenecekler. Zira herhangi bir aksesuar gerektirmeden sizin yürüyüşünüz veya koşu temponuzu izleyen iPod nano, sporda geçen zamanı, adım sayınızı, yaktığınız kalorileri ve mesafeyi size söyleyerek fitness programınızı istediğiniz şekilde uygulamanızda size yardımcı oluyor. Spor yaparken radyo veya sevdiğiniz müzikleri dinlerken, iPod nano yedi farklı dilde gerçek zamanlı ve sesli uyarılarıyla sizi motive etmeye devam ediyor. Dilerseniz çıkan sonuçları Nike+ websitesine yükleyerek, kendinizin ve arkadaşlarınızın performanslarını karşılaştırabiliyorsunuz. Portatif iPod nano, gümüş, gri, mavi, yeşil, turuncu ve pembe gövde renkleri ile sunuluyor.

Türkiye'nin dijital yaşam koçu Bilkom hizmet kalitesi ve güvencesi ile iPod touch ve iPod nano'nun yeni modellerine Kasım 2011'den başlayarak Türkiye'nin her yerinden ulaşmak mümkün olacak. Apple'ın perakende mağazaları ve yetkili satıcılarında satışa sunulan iPod nano'lar 8 ve 16 GB'lık modellerle vitrinlerde yer almaya hazırlanırken, iOS 5 ve İCloud desteğine sahip İPod touch'lar ise 8 GB'dan başlayarak 64 GB'a varan kapasitelerle tüketicinin ilgisine sunulacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum