iPhone 7'nin Home Düğmesi Arızalandığında...

iPhone 7'nin yeni, fiziksel olarak "basılmayan" düğmesi olur da arızalanırsa, bakın iPhone ne yapıyor!

iPhone 7'nin hareketsiz home düğmesine alışmanız biraz zaman alabilir ancak düğmenin kendine has birkaç avantajı da var. Bozulduğunu sizden önce algılayabilmesi gibi.Corona Salgınına Karşı PC'nizi Kullanın!Corona virüsünü yenmeye yönelik araştırmalar için PC'nizin gücünü kullanmanız mümkün.

Macrumors forumlarından iwayne adlı üye, home düğmesi arızalandığında iPhone'unun ekranında beliren uyarı mesajını paylaştı. Uyarıdan ve ekran görüntüsünden Home düğmesi yerine, ekran üzerinde gösterilen bir sanal Home düğmesinin sunulduğu anlaşılıyor. Bu çözüm tabi ki gerçek düğmenin yerini tutmuyor ancak iPhone 7'nizi tamir ettirene kadar idare etmenizi sağlayacak bir yol sunuyor.

Bazı kullanıcılar fiziksel düğmenin "tıklama" hissini tercih etseler de Apple, iPhone 7'de hareketsiz, dolayısıyla bozulması daha zor olan bir düğmeye geçiş yaptı. Bu düğmeden hiç hoşlanmadıysanız üzülmeyin, çünkü dedikodulara göre Apple onu bir sonraki iPhone'unda tamamen ortadan kaldırabilir.Half-Life: Alyx'ten 13 Dakikalık Oynanış VideosuValve'ın merakla beklenen VR'a özel oyunu Half-Life: Alyx için 13 dakikalık, etkileyici bir video yayınlandı!

Sonraki Haber

Forum