iPhone 4S tanıtımı pahalıya patladı

Apple'ın yeni iPhone'u tanıttığı saatlerde dev bir çökmeyle uğraşmak zorunda kalanlar da vardı!

Apple, belki rakipleri ve onu seven birçok kişi tarafından durdurulamaz bir güç ama yine de kimse bu gücü ayakta tutmak için Apple.com'u her dakika inceleyen web master'lar kadar uğraşmıyor.

Salı günü yapılan yeni iPhone açıklaması, "Lets talk iPhone" etkinliğiyle başladı. Firmanın kendi sitesi üzerinden yapılan etkinlikte binlerce kullanıcı Apple'ın ana sayfasına, online store'a ve Apple'a bağlı birçok bağlantı noktasından giriş yapmayı denedi. Ne yazık ki her altı denemeden sadece bir tanesi sitelere başarılı bir şekilde girmeyi başarabildi.

Çoğunluğun karşılaştığı mesaj ise "Giriş reddedildi" oldu. "http://www.apple.com/ sitesine giriş izniniz yok." yazısıyla karşı karşıya kalan Apple hayranları, ne yapacaklarını şaşırdı. Haber siteleri liveblogging yapıyorken her şey gayet güzel çalışıyordu. Nitekim olaydan hemen sonra gdgt.com'un açılış sayfası tamamen çöktüğü gibi CNET, All Things D ve Mashable kendilerini bir kaosun içerisinde buldular.

Apple çalışanları için tam bir kabusa dönüşen Salı günü, iPhone 5 yerine iPhone 4S tanıtımı ile bittiğindeyse hayranlarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Sonraki Haber

Forum