iPhone 16 ile birlikte FineWowen gitti, Beats geldi

Apple, FineWoven kılıflarının aldığı eleştirilere sadece bir yıl dayanabildi ve bu kılıfları iptal etti. Ve bu kez kılıf yelpazesine, Beats tarafından üretilen ilk iPhone 16 kılıflarını ekledi.

Apple, daha önce de tahmin ettiğimiz gibi, kendisi için nadir bir karar alarak tartışmalı iPhone FineWoven kılıflarını sadece bir yıl sonra iptal etti. Aynı zamanda Beats tarafından üretilen yeni iPhone 16 kılıflarını da duyurdu.

Bu yeni Beats kılıfları, MagSafe ve Kamera Kontrolü desteğine sahip. Bir basın bülteninde Beats, iPhone 16 kılıflarına yumuşak mikrofiber malzeme ve Midnight Black, Summit Stone, Riptide Blue ve Sunset Purple renklerinde “cesur iç vurgu renkleri” eklediğini duyurdu.

Apple’ın Apple Music ve Beats başkan yardımcısı Oliver Schusser, “Beats tarafından tasarlanan ilk iPhone kılıfını sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi ve devam etti: “Beats her zaman kendine özgü tarzı ve canlı renklerle eş anlamlı olmuştur ve yeni kılıflarımız, yeni iPhone 16 serisini daha etkileyici hale getirmenin mükemmel bir yoludur.

Beats tarafından tasarlanan iPhone 16 kılıflarının ince, hafif ve kavraması kolay olduğu, darbe emilimini optimize etmek için sert kabuklu polikarbonat ve esnek yan duvarlardan üretildiği belirtiliyor. Beats, pürüzsüz dış yüzeyin ekstra koruma için parlak, çizilmeye dayanıklı bir kaplama ile kaplandığını ve yumuşak mikrofiber astarın iPhone’u koruduğunu söylüyor.

Beats, yeni Kamera Kontrolünden tam olarak yararlanmak için kılıflarının, parmak hareketlerini Kamera Kontrolüne ileten iletken bir katmana bağlı safir kristal içerdiğini de söylüyor.

Son olarak şirket, karbon nötr taahhüdüne uygun bir şekilde iPhone 16 kılıf ambalajlarının %100 elyaf bazlı olduğunu ve ahşap liflerin %100 geri dönüştürüldüğünü veya sorumlu bir şekilde tedarik edildiğini belirtiyor.

Sonraki Haber

Forum