iPhone 15 modelleri, veri tabanlarında ardı ardına görünmeye devam ediyor

Piyasaya sürülmemiş bir iPhone modelinin Hindistan düzenleyici veri tabanında tespit edilmesinden bir hafta sonra, bir tane daha ortaya çıktı. Bu, muhtemelen birkaç hafta içinde tanıtılması beklenen başka bir iPhone 15 modeli.

Piyasaya sürülmemiş bir iPhone modelinin Hindistan düzenleyici veritabanında tespit edilmesinden bir hafta sonra, MySmartPrice bir tane daha keşfettiğini duyurdu. Bunun birkaç hafta içinde tanıtılması beklenen iPhone 15 modellerinden bir diğeri olduğu düşünülüyor.

Bulunan bir önceki model numarası A3094, yeni model numarası ise A3090. Her ikisi de Bureau of Indian Standard web sitesinde görüldü. Şu anda bilinen diğer bazı iPhone'larla birlikte listeleniyorlar, bu yüzden yayın bunun standart iPhone 15 modeli olabileceğini tahmin ediyor.

Buna ek olarak, geçen hafta X kullanıcısı @aaronp613, Hindistan düzenleyici veritabanında yayınlanmamış başka Apple ürünleri de keşfetti; A3048 model numaralı AirPods ve A3088 numaralı MagSafe Şarj Cihazı.

AirPods ile ilgili olarak, daha önce söylendiği gibi AirPods Pro 2 için olası yeni USB-C akıllı şarj kutusu olabilir. Yeni bir MagSafe Şarj Cihazı hakkında bir şey duymamış olsak da, Apple bu aksesuarı Lightning yerine USB-C bağlantı noktasına sahip olacak şekilde güncelleyebilir.

Apple'ın Eylül ayında iPhone 15'in dört farklı modelini tanıtması bekleniyor. Bir Ultra telefondan bahsedilse de, herhangi bir iPhone 15 Ultra beklememekte yarar var. Zira aynı söylenti iPhone 14 serisi için de ortaya atılmış ancak gerçek olmamıştı.

Normal iPhone 15 modellerinin A16 Bionic çipe sahip olması, geliştirilmiş 48MP birincil kamera kullanması, Lightning portunu USB-C'ye çevirmesi ve yeni renk seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Öte yandan, Pro modelleri daha ince çerçevelere, A17 Bionic çipe ve titanyum çerçeveye sahip olacak gibi görünüyor. iPhone 15 Pro Max'in özel bir periskop lensine sahip olması da bekleniyor.

Sonraki Haber

Forum