iPhone 15'in ekran camları sızdı, çerçeve kalınlığı ortaya çıktı

iPhone 15 modellerine ait olduğu söylenen ekran camlarının görüntüleri internete sızdırıldı. Bu sızıntı da, öncekilerde olduğu gibi, çerçeve kalınlığın bir hayli azalacağını gösteriyor.

iPhone 15 sızıntıları ve söylentileri istikrarlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor. En son ortaya çıkan sızıntı, iPhone 15 Pro modellerindeki ekran bileşenleri hakkında ve telefonun süper ince ekran çerçevelerini gösteriyor.

iPhone 15 modellerinde kullanılacak cam kaplamaları gösterdiği iddia edilen bu görüntüler, ünlü sızıntı kaynağı Ice Universe'den geliyor. Karşılaştırma için iPhone 15, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max cihazlarının ve bazı iPhone 14 ekranlarının fotoğrafları da gösteriliyor.

Aynı kaynak, daha önce de iPhone 15 Pro Max'in yalnızca 1,55 milimetre ile şimdiye kadar yapılmış en ince çerçevelere sahip olacağını iddia etmişti ve görünüşe göre iPhone 15 Pro da benzer bir kalınlığa sahip olacak.

Sızıntıya göre iPhone 15, iPhone 14 Pro’daki 2,1 mm çerçeve boyutunu kopyalayacak ve iPhone 15 Pro ve iPhone Pro Max'teki çerçeveler ise daha da ince olacak. Ancak bu kadar küçük değişiklikleri, sızan bu fotoğraflarda görmek pek kolay değil.

Ayrıca, yeni iPhone 15 cep telefonlarının daha yuvarlak kenarlarla geleceği söyleniyor.

Bütün yeni detayların, Apple'ın geleneksel olarak yeni iPhone'larını tanıttığı Eylül ayı civarında açıklanacağı bekleniyor. Daha öncesinde Haziran ayındaki WWDC 2023 etkinliğinde ise yaklaşan iOS 17 ile ilgili tüm ayrıntıları duymayı bekliyoruz…

Sonraki Haber

Forum