iPad'ler üzerinden tarzınıza yön verecek!

Yaklaşan bu dev etkinlikte önde gelen stil danışmanları, iPad'ler üzerinden tarzınıza yön verecek!

Tüm modaseverlerin heyecanla beklediği Fashion's Night Out'da Bilkom da Dijital Yaşam Koçluğu felsefesinin devamı olarak dijital stil danışmanlığı sunacak.

Saat 19:00 itibariyle başlayıp gece yarısı sonrası 02:00'ye kadar sürecek birçok renkli etkinliğe sahne olacak İstinye Park Pupa'da en popüler ve tarz sahibi Türk sanatçılarının stil danışmanlığını yapan Umut Eker Apple teknolojileriyle ideal stilinizi söylerken, Nişantaşı City's'deki Troy mağazasında ünlü tasarımcı aynı zamanda ünlü modacı Cemil İpekçi'nin de genel koordinatörlüğünü yapan Siber Becanoğlu sizleri iPAD'iyle bekliyor olacak. Modazon'un moda editörü Deniz Demirtaş ise Bağdat Caddesi'ndeki Pupa'da kişiliğinize yine iPAD üzerinden Bilkom olarak özel hazırlanan uygulama ile size en uygun tarzı belirleyecek. FNO gecesinde Bilkom stil danışmanlığından 21:00 - 01:00 saatleri arasında yararlanılabilecek.

Bilkom'un dijital stil danışmanlarının kişiye özel yaptığı analizlerle ortaya çıkan kişisel tarza uygun vintage, romantik, gotik, dijital tarz gibi moda akımlarının yanı sıra bazı çevreler tarafından dünyada teknolojinin moda ikonu sayılan Apple'ın ürünleri de kişinin tarzı doğrultusunda önerilecek.

Bilkom, gecenin hatırası olarak ziyaretçilere bir de benzersiz bir anı hediye edecek. Mağazalarda kurulacak fotoğraf çekim alanında, stil danışmanı ve moda fotoğrafçısının sihirli dokunuşlarıyla kişiye uygun görünen tarz yine sanal ortamda sürpriz bir şekilde yansıtılarak çekilen kişiye özel fotoğraflar ile "kapak modeli" olmanın eğlenceli duygusu yaşatılacak.

Hafif ama güçlü, küçük ama şık tasarımıyla son yıllarda laptop bilgisayarlarda yeni bir kategori açan yenilenen Macbook Air ise aynı gecede özel sunumlarla hayranlarıyla buluşacak.
Fashion's Night Out gecesinde Nişantaşı City's Troy; Bağdat Caddesi Pupa ve İstinye Park Pupa mağazalarına mutlaka uğrayın; "Apple Şıklığı" gecesine katılarak daha birçok özel indirim ve sürpriz etkinliğin keyfini, eğlencesini yaşayın.

Tüm detayları ve ön duyuruları ise www.facebook.com/bilkom adresinden takip edebilirsiniz.Basın bülteninden derlenmiştir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum