iPad, iPad olmadan önce...

iPad ne kadar satar bilinmez, ama daha önce piyasaya sürülen bu 9 tabletin sonu hiç de iyi olmamıştı

Apple iPad ortalığı salladı ama ilk olamadı. Steve Ballmer erken davranıp HP ile ortak geliştirdiği Windows 7 tableti çoktan tanıtmıştı.

Pek çok markadan tablet bilgisayar çıkmasını bekleyebiliriz. Ancak iki en büyük oyuncu Apple ve Microsoft olacak. Apple, App Store üzerinden iPhone yazılımlarını uyumlu olarak sunacak, hem yazılımdan, hem donanımdan para kazanacak. Microsoft ise işletim sisteminden, donanım ortakları donanımdan para kazanacak. İki örneğin de başarılı olması bekleniyor.

Ancak işler bu hale uzun yıllar zarfında ancak geldi. Her iki şirket de, kendi ürünlerinden önce çıkan ve başarısız olan tablet bilgisayarların mezar taşlarını seyrederek bu yolda ilerlediler. Defalarca denendi, üzerinde büyük planlar yapıldı, hayaller kuruldu ama bir türlü tutmadı. Technologizer bunları derledi. Farklı amaçlarla tasarlanan ve ancak kısmı başarı sağlayan ürünler var; çünkü doğru zaman gelmemişti! Bir tablet bilgisayar çıkartmak, galerimizde de göreceğiniz gibi gerçekten cesaret isteyen bir iş.

Tarihten silinen tabletleri galerimizde görebilirsiniz...

Sonraki Haber

Forum