İlk Çok Kapaklı Bluetooth® Kulaklığı

Jabra, dünyanın ilk çok kapaklı Bluetooth kulaklığı BT160’ı stil ve dizayn tutkunlarının beğenisine sundu.

33 farklı ve birbirinden renkli kapağı ile teknolojiyi moda ile birleştiren Jabra BT160, her kıyafete ve her stile uyum sağlıyor.

Kullanıcılara o günkü kıyafetlerine, gittikleri mekâna ya da ruh durumlarına göre kulaklıklarının rengini veya desenini değiştirme imkânı tanıyan Jabra BT160, 16 gramlık ağırlığı, 8 saatlik konuşma ve 110 saatlik bekleme süresi ile teknolojide moda yaratıyor. Jabra BT160, kutusu içerisinde bulunan zebra, leopar, beyaz orkide, kırmızı kadife gibi 33 farklı desenin yanı sıra, www.jabra.com adresinden kullanıcıların kendilerine özgü kulaklık desenlerini de yaratma imkânı sunuyor. Böylelikle kullanıcılar kulaklıklarına giysilerinin, aksesuarlarının ya da tuttukları futbol takımının rengini verebiliyor. www.jabra.com internet adresinden kendi kulaklık kapaklarını yaratan kullanıcılar, dilerlerse kapakların üzerine kendi isimlerini ya da diledikleri bir yazıyı yazabiliyorlar.

Kullanıcılara teknolojinin yanı sıra, stil ve eğlenceyi de sunan Jabra BT160, Jabra’nın tasarıma verdiği önemin bir yansıması olarak kabul ediliyor. Jabra BT160’nın kutusu içerisinde bulunan 33 farklı kapak ve kullanıcıların internet sitesinden tasarlayabilecekleri kapaklar, kulaklığın üzerinde bulunan şeffaf koruyucu çıkarılarak kolayca yerleştirilebiliyor. Böylelikle teknoloji tutkunları her gün yeni bir kulaklık kullanabilmenin zevkine varıyor.

Klasik çağrı cevaplama ve çağrı bitirme tuşlarının yanı sıra, geliştirilmiş fonksiyonlarıyla sesli arama ve son aranan numarayı tekrar arama özelliklerine de sahip olan Jabra BT160, Bluetooth 1.2’yi destekliyor.

Jabra BT160 TeknoSA, Genpa, Kipa, Metro, Vatan Computer ve ”TESAN Burada” satış noktalarında 49 Euro’dan satışa sunuluyor.

Kısaca Jabra BT160

* 33 farklı dizaynda çıkarılabilir kapak
* Çağrı alma ve çağrı sonlandırma tuşu
* Sesli arama fonksiyonu
* Son numarayı arama özelliği
* 8 saat konuşma, 110 saat bekleme süresi
* 16 gramlık ağırlık
* Pil ve şarj durumunu gösteren renkli ışık
* Bluetooth 1.2 desteği

Sonraki Haber

Forum