İlk 3 boyutlu albümde HP imzası!

HP teknolojisi ile hazırlanan Kıraç'ın 3 boyutlu yeni albümü, bir ilke imza atıyor! İşte detaylar...

HP iş istasyonları kullanılarak hazırlanan Kıraç'ın Derindekiler isimli albümü dünyada tüm çekimleri 3 boyutlu olarak yapılan ve blu-ray teknolojisi ile çıkan ilk albüm olma özelliğini taşıyor. HP'nin ileri teknolojisinden faydalanarak hazırlanan albüm dinleyicilerine canlı konser izlemenin keyfini bilgisayarlarında ve televizyonlarında yaşatıyor.

Gelişen görüntü teknolojisinden yararlanmak isteyen ve bunun için tercih eden Kıraç, Türkiye'de de ilk 3 boyutlu albüme imza attı.

Az maliyetle yüksek performans çözümleri sunan HP İş İstasyonları kullanılan albümde çekilen görüntülerin bilgisayar tarafından işlenme süresi 3 kat hız kazandı.

HP İş İstasyonları rakiplerinden birçok özelliği ile ayrışıyor. Farklı profesyonel grafik kart seçenekleri NVDIA ve ATI opsiyonları ile birden fazla monitor desteği sunan HP iş istasyonları güçlü Xeon CPU seçenekleri, SSD disk ve RAID desteğini de bünyesinde bulunduruyor. ISV sertifikasyonları ve dream color panel seçenekleri sunan HP iş istasyonları geniş aksesuar opsiyonlarının yanı sıra enerji tasarrufu sağlayan çevre dostu tasarımı ile de dikkat çekiyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum