İki milyon elmas sahibini buldu!

CHIP Online oyunseverlere tam 2 milyon elmas hediye etti. Katıldılar, kazandılar!

Güncelleme: CHIP Online ve GamersFirst işbirliği ile Türkiye'de baştan sona dek Türkçe oynanabilme özelliğiyle sevenlerinin gönlüne taht kuran Sonsuz Macera (Runes of Magic) için gerçekleştirdiğimiz kampanya büyük bir hızla başladı ve oyunseverler için hazırladığımız her birinin içinde oyun içerisinde rahatça harcıyabilecekleri 500 elmas olan 4.000 kese kapışıldı ve tükendi. İlgilenen tüm okurlarımıza teşekkür ediyoruz.

CHIP Online sürekli kazandırıyor. Böyle kampanyalarımız sık sık olacak, bu yüzden günde en az bir defa CHIP Online'ı ziyaret etmeyi ihmal etmeyin, fırsatları kaçırmayın!


CHIP Online'dan oyunseverlere istedikleri gibi kullanabilecekleri tam 2 milyon elmas hediye. Tükenmeden alın, güle güle harcayın!

Sonsuz Macera (Runes of Magic) meraklıları için harika bir haberimiz var. CHIP Online ve GamersFirst ortaklığıyla hayata geçirdiğimiz bu kampanyada tam 4.000 CHIP Online kullanıcısı 500'er adet elmasa sahip oluyor. Oyun içinde rahatça harcayabileceğiniz bu elmaslarla yarattığınız karakteri farklı silahlar ve güçlerle donatabilir ve diğer oyunculara göre oyuna 1-0 önde başlayabilirsiniz.

Türkiye'de baştan sona dek Türkçe oynanabilme özelliğiyle sevenlerinin gönlüne taht kuran Sonsuz Macera, bu dil ayrıcalığının yanı sıra Türk motif ve karakterleriyle donatılmış olarak geliyor. Hatta Sonsuz Macera, Türk kültürünün özel günlerine uygun yerelleştirmelerle oyuncularına ne kadar değer verdiğini her fırsatta gösteriyor. Bu ayrıcalıkların yanı sıra, oyunun benzersiz özellikleri sayesinde oyuncular tek bir karakter altında iki farklı sınıf açabiliyor, hatta isterse kendi karma sınıflarını yaratabiliyor. Kendilerine ait evlerini yine kendi ürettikleri eşyalarla dekore edebiliyor. Otomatik görev bulma sistemi ise görevlerin seçilip kolayca tamamlanmasını sağlıyor.


Dikkat! Diğer online oyunlar hakkında bilgi mi arıyorsunuz. O zaman özel dosyamıza buyurun: Ücretsiz Online oyun dünyası!

Elmasları nasıl kullanacaksınız?

Sonsuz Macera (Runes of Magic) Promo Kod Kullanımı

ROM Promo Kodları 2 kısımdan oluşmaktadır.

1. Promo Kodu (Bu kod 8 hanelidir. Sadece harf ve sayı kombinasyonundan oluşabilir)
2. Promo Şifresi (Bu şifre 8 hanelidir. Sadece harf ve sayı kombinasyonundan oluşabilir)
Not: Bu kodlar sadece oyun içindeki Eşya Pazarı arayüzünden kullanılabilir. Her kod sadece 1 kere kullanılabilir.
Kodları kullanmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli:


Resim 01: Oyuna girdikten sonra ekranın sağ üst köşesindeki Eşya Pazarı düğmesine tıklıyoruz.


Resim 02: Açılan pencerenin sol üst köşesindeki Ödül Değiştirme düğmesine tıklıyoruz.


Resim 03: Açılan pencereye Promo Kodu ve Promo Şifresini girdikten sonra Kabul Et düğmesine tıklıyoruz.


Resim 04: Değişim başarılı mesajı geliyor.


Resim 05: Değişim başarılı mesajı aldığımızda eşyamız, eşya pazarı sırt çantamızdaki ilk boş yere ekleniyor.

Dikkat! Diğer online oyunlar hakkında bilgi mi arıyorsunuz. O zaman özel dosyamıza buyurun: Ücretsiz Online oyun dünyası!

Sonraki Haber

Forum