Huobi'nin Yeni Girişim Sermayesi Kolu Ivy Blocks Duyuruldu

Kripto para sektöründe yapılan yatırımlar artarken kripto borsası Huobi Global de girişim sermayesi kolunu duyurdu. Ivy Blocks Web3 ve DeFi girişimlerine 1 milyar dolar fon sağlayacak.

Son dönemde artan popülaritesi sebebiyle yatırımcıların yeni odağı Web3 odaklı girişimler olmuş durumda. Birçok yatırım şirketi son dönemlerdeki yatırımlarını Blockchan tabanlı ürünlere kaydırırken kripto borsaları da yatırımlarını artırıyor. Coinbase ve Binance gibi birçok borsa web3 teknolojilerine yatırımlarını artırırken bir önemli hamle de Huobi'den geldi. Kripto para borsası Huobi Global, küresel olarak kripto para projelerine yatırım yapmak için 1 milyar dolarlık hazinesi ile Ivy Blocks'u piyasaya sürdü.

Huobi Finans Direktörü Lily Zhang konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Birçok umut verici proje, likidite kısıtlamaları ve büyümenin önünde önemli engeller oluşturan pazara giriş desteği eksikliği ile yavaşlıyor ve başarısız oluyor. Bu Yeni yatırım kolu şüphesiz daha iyi, daha kapsayıcı bir DeFi ve Web 3 Blockchain ekosistemi oluşturmaya katkıda bulunacak"

Şirkete göre Ivy Blocks, üç temel hizmet sağlayacak. İlk amacı akıllı DeFi madenciliği ve gelir toplama için bir varlık yönetimi platformu sağlayan bir likidite yatırım departmanı olacak. Ek olarak bir de kripto ve Blockchain araştırmalarına odaklanan Ivy Research olacak.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır. 
Sonraki Haber

Forum