Hükümdar Online'dan ödüllü etkinlik!

Hükümdar Online, ödüllü etkinliğinde doğru idari kararları alan kazanıyor! İşte detaylar...

GamersFirst'ün, IGG işbirliği ile kullanıma sunduğu "Hükümdar Online: Krallar Savaşıyor" adlı oyun, oyunseverleri amansız mücadelelere sahne olan gizemli Mu diyarında buluşturuyor. Hükümdar Online uç noktalarda heyecan içeren PvP ve ekip strateji düzlemini gerçek zamanlı olarak oyuncularına yaşatıyor. Kralların savaşında başarılı olmanın yolu ganimet toplamaktan değil, krallığı kurtaracak önemli idari kararlar almaktan geçiyor.

Keskin grafiklere kaliteli görsellere ve oyuncuyu sarmalayan bir atmosfere sahip olan Hükümdar Online, kış tatiline heyecan katacak bir etkinliğe sahne oluyor. 4 Şubat Cuma günü başlayacak ve haftada 2 kez (Salı-Cuma, Cuma-Pazartesi arasında) düzenlenecek olan oyun içi etkinlikte koordinatları önceden verilen, GamersFirst'e ait kaleleri ele geçirmeyi başaran oyuncular kendilerinin seçeceği 3 adet oyun içi dükkan eşyasına sahip olacak.

Bu heyecanlı ve ödüllü etkinliğe katılmak isteyen oyuncular www.GamersFirst.com/HukumdarOnline adresine girip oyuna hemen başlayabilirler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum