Huawei Yeni Kulak İçi Kulaklığı HUAWEI FreeBuds 6i'yi Türkiye'de Satışa Sundu

Huawei, aktif gürültü engelleme özelliği, pil ömrü ve ses kalitesiyle öne çıkan yeni kulak içi kulaklığı HUAWEI FreeBuds 6i'yi Türkiye’de satışa sundu. İşte yeni kulaklığın fiyatı ve özellikleri..

Huawei, yeni Akıllı Dinamik Aktif Gürültü Engelleme 3.0, geliştirilmiş ses kalitesi ve pil ömrüyle öne çıkan HUAWEI FreeBuds 6i'yi; Beyaz, Mor ve Siyah renkleriyle ile satışa sundu.

HUAWEI FreeBuds 6i, Huawei'in iddiasına göre bugüne kadarki en iyi gürültü engelleme teknolojisi olan Akıllı Dinamik ANC 3.0'a sahip. Üçüncü neslinde olan bu teknoloji, daha önce yalnızca Pro serisine özeldi.

HUAWEI FreeBuds 6i'nin farklı senaryolara göre uyarlanmış gürültü engelleme sağlayan yeni Akıllı Dinamik ANC 3.0, 34 senaryo için özel olarak eğitilmiş ve ayarlanmış algoritma ile gerçek zamanlı ANC modeli oluşturma yoluyla gürültü engelleme parametreleri üretiyor. HUAWEI'nin iddiasına göre FreeBuds 6i, her 2,6 μs'de bir gürültüyü izliyor ve çevre için gürültü engellemeyi optimize etmek için parametreleri yaklaşık bir saniye içinde ayarlıyor.

Yeni Akıllı ANC 3.0 sistemine ek olarak HUAWEI FreeBuds 6i, gürültü engelleme performansı için 5 ana sistem seviyesi donanım yükseltmesi içeriyor. Pasif gürültü engelleme (PNC) yükseltmeleri arasında Gürültü Filtreleme Odası ve yeni kulak uçları bulunurken, aktif gürültü engelleme (ANC) geliştirmeleri arasında 3-Mik Sistemi, 2,4 kat daha yüksek bilgi işlem gücü ve 11 mm Dört Mıknatıslı Dinamik Sürücü yer alıyor.

Sistem düzeyindeki bu beş büyük donanım yükseltmesinin en önemlisi olan Gürültü Filtreleme Odası, Helmholtz rezonans prensibine dayanıyor. Bu prensip, özellikle 2-3 kHz'de etkili olmak üzere orta ila yüksek frekanslı gürültüleri hedef alıyor ve kafelerden ofislere kadar ortamlarda arka plan konuşmalarını azaltmayı hedefliyor. Ayrıca Huawei, cilt dostu sıvı silikondan yapılmış yeni kulak uçlarının, daha dengeli bir uyum sağlamak için kulak uçlarının yüzde 75 daha kalın üst ve yüzde 25 daha kalın duvar ile tasarlandığını belirtiyor.

3 mikrofonlu sistemin ise ortam seslerini önceki modele göre yüzde 50 daha iyi sinyal-gürültü oranıyla (SNR) yakaladığı, gürültü engellemeyi düşük ve orta frekanslar arasında genişleten ek bir harici mikrofonla geliştirildiği belirtiliyor. 

11 mm ultra manyetik bas sürücüsü ile donatılan kulaklıklar, LDAC HD ses codec'i ve Hi-Res Audio Wireless sertifikası ile destekleniyor. Kullanıcılar ayrıca, müziği bireysel zevklere göre ayarlamak için 10 banda kadar ayarlanabilen EQ ayarları sağlayan desteklenen Multi-EQ efektleriyle ses deneyimlerini kişiselleştirebiliyor.

HUAWEI, FreeBuds 6i'nin pil ömrünün, şarj kutusu ile 35 saate kadar toplam oynatma ve kulaklıkların tek bir şarjıyla 8 saate kadar oynatma ssağladığını iddia ediyor. Ek olarak, 10 dakikalık hızlı bir şarjın,  4 saatlik oynatma ssunduğunu belirtiyor.

FreeBuds 6i, 2.999 TL satış fiyatıyla Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. 500 TL değerinde 6 Ay Kayıp Kulaklık Desteği dahil olan bu fiyata aynı zamanda AFB6iPR kupon kodu ile 200TL indirim de uygulanabiliyor.

Sonraki Haber

Forum