Huawei, Türkiye’de akıllı saat sektörünün büyüdüğünü, satışlarını 6 kat artırdığını açıkladı

Huawei, Türkiye’de akıllı saat sektörüne ilişkin bilgileri ve satışlarını 6 kat artırdığını geçtiğimiz pazar günü düzenlediği halka açık etkinlikte açıkladı.

Huawei, geçtiğimiz pazar günü Kadıköy Bomontimoda'da halka açık bir etkinlik düzenledi ve bu etkinliğinde kısa bir süre önce tanıttığı en taze ürünlerini paylaşma fırsatı buldu. Bu etkinlikte ziyaretçiler Huawei'nin yeni Watch GT 5 serisini, Watch D2 akıllı saatini ve Huawei'nin yeni MatePad tabletlerini deneyimleme fırsatı bulurken, etkinlikte Watch GT5 ile ilgili önemli bilgiler de verildi. 

Huawei, Türkiye'de akıllı saat pazarında yeni bir başarıya imza attığını duyurdu. Huawei, yeni Watch GT 5 serisinin piyasaya çıktığı ilk 4 gün içinde yüksek satış performansına ulaştığını söylerken, Watch GT 5 serisinin ilk 4 günde, bir önceki model olan Watch GT 4'ün aynı dönem satışlarına göre tam 6 kat fazla satış gerçekleştirerek yeni bir satış rekoruna imza attığını da belirtti.

"Huawei Watch GT 5 ile İlk Gün 8 Kat Daha Fazla Satış"

Huawei, yaptığı açıklamayla sadece ilk gün ön satış verileri üzerinden Watch GT 5 serisinin Watch GT 4'ün ilk gün performansını 8 kat aşmayı başardığını belirtirken, Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Wan Fei, Huawei’nin halka açık etkinliğinde konuyla ilgili olarak düşüncelerini paylaştı.

Wan Fei, şunları söyledi: "Bu genişlemede Huawei’nin doğrudan tüketicilere yönelik yaptığı etkinliklerin de rolü büyük. İstanbul’da teknoloji meraklılarına yapılan etkinlikler ile doğrudan son kullanıcıya tanıtılan akıllı saat teknolojilerinin en yeni temsilcileri ile toplum da bu yeni teknolojiler hakkında bilinçlendiriliyor. Huawei, bir sonraki tüketici etkinlikliğini Ankara’da gerçekleştirecek.”

Sonraki Haber

Forum