HUAWEI, Türk Hava Yolları ve Acıbadem Hastaneleri iş birlikleri ile yeni ürünlerini duyurdu

HUAWEI, dün akşam düzenlediği basın toplantısıyla Türk Hava Yolları ile Acıbadem Hastaneleri ile gerçekleştirdiği iş birliklerini ve yeni ürünlerini duyurdu. 

HUAWEI, dün akşam düzenlediği basın toplantısıyla Türk Hava Yolları ile Acıbadem Hastaneleri ile gerçekleştirdiği iş birliklerini ve yeni ürünlerini duyurdu. 

Kullanıcılarına daha fazla kolaylık ve güvenlik sunma hedefinde olan HUAWEI, Türk Hava Yolları ile kullanıcıların seyahat deneyimlerini bir üst seviyeye taşımayı, Acıbadem Hastaneleri ile de sağlık hizmetlerinde yenilikçi çözümler sunmayı amaçlıyor. Ayrıca Türkiye’de beklenen, dünyanın ilk Ambulatuvar Kan Basıncı İzleme Özellikli Akıllı Saati Watch D2 ve Watch Ultimate serisinin en gelişmiş akıllı saati Watch Ultimate Green Edition ile birlikte WiFi 7 destekli router’ı olan HUAWEI WiFi 7 BE3'ü de tanıtan HUAWEI, diğer yeni ürünleri hakkında da bilgi verdi.

Türk Hava Yolları ile Yolculuklarda Tam Entegrasyon

HUAWEI, Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında, Watch GT 5 kullanıcılarına seyahatlerini kolaylaştıran özellikler sunmayı planladığını açıkladı. Paylaşılan bilgilere göre kullanıcılar, uçuş saatleri, kapı bilgisi ve boarding zamanı gibi tüm kritik uçuş bilgilerini doğrudan akıllı saatlerinden görüntüleyebilecekler. Ayrıca, biniş kartlarını saatlerine alarak QR kodları ile havalimanı kapılarından geçiş yapabilecek ve uçağa biniş işlemlerini hızlıca tamamlayabilecekler. Bu yenilik, HUAWEI akıllı saat kullanıcılarına hızlı, pratik ve temassız bir seyahat deneyimi sunmayı hedefliyor.

Konu hakkında yorum yapan Türk Hava Yolları Birinci Bölge Satış Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Türk Teknoloji Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ali Fuat Kazancı, “Türk Hava Yolları olarak, yolcularımızın seyahat deneyimlerini iyileştirmek adına teknoloji ile entegre çözümler geliştirmeye büyük önem veriyoruz. HUAWEI ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği sayesinde, Watch GT 5 kullanıcılarına seyahat süreçlerinde büyük bir kolaylık sunmayı hedefliyoruz. Uçuş bilgilerine hızlı erişim, temassız biniş imkanları ve pratik çözümlerle yolcularımıza her adımda daha konforlu bir deneyim sunmayı arzuluyoruz. Bu inovatif yaklaşım, Türk Hava Yolları'nın teknolojiye olan yatırımlarının ve dijital dönüşümdeki liderliğinin bir göstergesidir. Seyahatler artık sadece hızlı değil, aynı zamanda daha akıllı ve zahmetsiz olacak,” dedi.

Acıbadem Sağlık Grubu ile Giyilebilir Sağlık Teknolojileri Pilot Çalışması

Bu çalışma ile hastalar sağlık durumlarını kolayca izleyebilirken, doktorlar da bu verileri teşhis ve tedavi süreçlerinde yardımcı bir veri kaynağı olarak kullanabilecekler. 

Acıbadem Sağlık Grubu Bilişim Direktörü ve Acıbadem Teknoloji Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Kemal Kaplan, “Bu inovasyon hem hastalarımız hem de sağlık profesyonelleri için büyük bir kolaylık sağlayacak. Entegrasyon ve test süreçlerimizin tamamlandığındaki birinci faz hedefimiz Acıbadem Online üyelerimiz ile Lifeclub üyelerimizin edindikleri bu cihazlar ile tüm verilerini bizim uygulamalarımız üzerinden görebilmeleri ve hekimlerinin de görebilmelerini sağlamak. Bu tür giyilebilir sağlık ürünlerinin sağlık hizmetlerindeki dönüşümü hızlandıracağına inanıyoruz,” dedi.

HUAWEI WATCH D2

HUAWEI WATCH D2, NMPA ve MDR tarafından onaylanan dünyanın ilk bilek tabanlı, Ambulatuvar (hareket halinde) kan basıncı izleme (ABPM) cihazı olarak biliniyor.  Bu, HUAWEI'nin "Health Forward" iddiasını somutlaştıran giyilebilir teknolojide önemli bir adımı olurken, WATCH D2, 24 saat doğru kan basıncı ölçümü sağlaması ve daha hızlı ve daha doğru sonuçlar için HUAWEI TruSense Sistemine sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.

HUAWEI WATCH D2, ultra dar mekanik hava yastığı ve 1,82 inç geniş ekranı ile hafif ve ince bir tasarıma sahip. Geleneksel üst kol elektronik kan basıncı monitörlerinin 1/5 genişliğinde ve 1/25 hacminde olan WATCH D2, kan basıncı ölçümü yapmayı kolaylaştırabilme ve  kullanıcıların tek bir dokunuşla aynı anda 9 farklı sağlık göstergesini ölçebilme iddası taşıyor.

HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition

HUAWEI, geçen yıl piyasaya sürdüğü WATCH Ultimate modelini, yeni Gelişmiş Golf Sahası özellikleri ve geliştirilmiş Keşif Modu ile yeni bir yeşil renk ile sunduğunu duyurdu. Yeni Green Edition, beyaz-yeşil renk ikilisi sunmak için daha karmaşık bir üretim süreci gerektiren özel bir çift renkli nano-teknoloji seramik çerçeve getiriyor. 

Golf Sahası Modu, oyun mesafesi, atış mesafesi, AI Caddie ve daha fazlası dahil olmak üzere meraklılar için hassas analizler ve bilgiler sunarken, yeni Expedition Route Import özelliği de HUAWEI Health uygulaması ile entegre olarak kullanıcıların rotaları içe aktarmasına olanak tanıyor.

HUAWEI WiFi 7 BE3

HUAWEI, yeni BE3 router'ını da lansmanda tanıttı. WiFi 7 teknolojisine sahip olan WiFi 7 BE3, 3,6 Gbps hız performansına sahip ve WiFi 6’ya göre %30 oranında daha stabil bağlantı sağlayabilme iddiası taşıyor. 6 GHz bandı desteği, geniş bant kapasitesi, 8K video akışı desteği ve aynı anda birden fazla cihazın bağlanmasını destekleyen  WiFi7 BE3, WPA3 şifreleme ve HUAWEI HomeSec teknolojisi ile güvenlik noktasında da önemli yeteneklere sahip.

Sonraki Haber

Forum