Huawei P40 Pro parçalarına ayrıldı! İşte Huawei P40 Pro'nun içindekiler

Huawei P40 Pro geçtiğimiz aylarda tanıtılmıştı ve izleyenlerden tam not almıştı. Huawei'nin amiral gemisi cihazlarından olan P40 Pro, JerryRigEverything Youtube kanalı tarafından parçalara ayrıldı. Huawei P40 Pro'nun içinden bakın neler çıktı!

Çinli teknoloji devi Huawei, geçtiğimiz aylarda yeni amiral gemisi P40 serisini tanıttı. Huawei P40 Pro, güçlü kamera yetenekleriyle dikkat çekiyor. P40 Pro , ünlü bir YouTuber JerryRigEverything tarafından bir falçata yardımı ile parçalarına ayrıldı.Huawei Enjoy 20 Pro Tanıtıldı. Özellikleri, Fiyatı ve Fazlası HaberimizdeHuawei, dünya çapında yaşanan salgın sorununa rağmen yeni telefonu Enjoy 20 Pro'yu tanıtmaktan geri durmadı.

P40 Pro modelinde, ahize sesi cihazın içine entegre olarak geliyor. Parçalama işlemini yapan JerryRigEverything, yaptığı işlemler sonucunda cihazın gözükmeyen ahize sesini de keşfetmiş oldu.

Videoda telefonun sökülme işleminin çok zor olmadığı gözlemleniyor. Cihazdaki kamera ve pil gibi yedek parçalarının yanı sıra yapılan ince işler herkesi şaşırttı.

P40 Pro, JerryRigEverything tarafından sağlamlık testine be bükülme testine de tabii tutulmuş ve başarılı şekilde geçmişti.

İşte Huawei P40 Pro parçalarına ayrıldığı video: 

Huawei P40 Pro İnceleme

Huawei P40 Pro fiyatı ne kadar, özellikleri neler? Huawei P40 Pro tanıtıldı

10 bin dolar ödüllü Huawei fotoğrafçılık yarışmasına başvurular başladı

Sonraki Haber

Forum