Huawei P30 Pro İyice Sızdı!

Huawei P30 Pro, tanıtımına sayılı saatler kala sızmaktan kurtulamadı!

Huawei P30 Pro, yarın Huawei P30 ile birlikte tanıtılacak, ancak son bir sızıntı için hala zamanımız var. Bu sızıntı, Çince sosyal ağ Weibo'da bir video olarak karşımıza çıktı.

Bir Weibo kullanıcısının paylaştığı kısa videoda Huawei P30 Pro'nun ön ve arka yüzünü görülebiliyor. Telefonun ön yüzünde doğal olarak ekranı görüyoruz, ancak telefonun kapalı olduğu gözleniyor. Daha önceki bir sızıntı, ekranın 6,47 inç boyutunda 1080 x 2340 OLED olacağını söylemişti. Bu durumda P20 Pro'dan daha büyük bir ekran beklenebilir. Ekran açık olmadığı için, ön kameranın "damla" şekilli veya daha geniş bir çentiğin parçası olup olmadığını göremiyoruz. Cihazın arkasında daha önce de duyduğumuz dört kamera bulunuyor. Üç ana lensin yanında bir küçük yan lens bulunuyor. Bu yeni lensin ne işe yaradığını şimdilik bilmiyoruz.

Sızıntı, P30 Pro'nun arka yüzündeki mavi ve mor degrade deseni de gösteriyor. Bu görünüm, P20 ve P20 Pro'nun baktığınız açıya göre değişen "Twilight" tasarımına oldukça benziyor ancak biraz daha parlak ve canlı renklere sahip.

Cihazın USB-C bağlantısına sahip alt kenarı da videoda kısaca görünüyor. Burada bir kulaklık girişi görmüyoruz.

Huawei, P30 ve P30 Pro'yu Paris'teki basın etkinliğinde yarın tanıtacak.

Sonraki Haber

Forum