Huawei Moda ve Teknolojiyi Birleştiren Yenilikçi Ürünlerini Tanıttı

Huawei, 19 Eylül'de Barselona'da düzenlediği HUAWEI Yenilikçi Ürün Lansmanı'nda, HUAWEI WATCH GT 5 Serisi, HUAWEI WATCH D2 ve HUAWEI WATCH Ultimate Green gibi giyilebilir cihazlarını tanıttı.

Huawei, 19 Eylül'de Barselona'da düzenlediği HUAWEI Yenilikçi Ürün Lansmanı'nda, HUAWEI WATCH GT 5 Serisi, HUAWEI WATCH D2 ve HUAWEI WATCH Ultimate Green gibi giyilebilir cihazlarını tanıttı. Etkinlikte ayrıca yeni nesil HUAWEI MatePad Pro 12.2 inç ve HUAWEI MatePad 12 X tabletleri de tanıtıldı.

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi'ni geliştirilmiş sensörler ve HUAWEI TruSense Sistemi ile donatarak sağlık ve fitness takibini daha hızlı, daha doğru ve kapsamlı bir şekilde sunduğunu söyleyen HUAWEI, bu serinin havacılık sınıfı titanyum alaşımı ve nanokristal seramikten üretilen Pro modeliyle dayanıklılık ve şıklığı bir arada sunduğunu ifade ediyor. Golfçüler ve dalgıçlar için özel olarak geliştirilen modlar ile, 15.000'den fazla golf sahası haritası ve serbest dalış moduyla spor aktivitelerini daha kapsamlı bir şekilde takip edebilen yeni seri, 46mm, 42mm ve 41mm modellerine sahip ve 14 güne kadar pil ömrü sunma iddiası taşıyor.

HUAWEI WATCH D2

HUAWEI'nin söylemine göre HUAWEI WATCH D2, dünyanın ilk medikal sertifikalı bilek tabanlı hareket halinde tansiyon ölçüm cihazı. NMPA (National Medical Products Administration) ve MDR (European Union Medical Device Regulation) onayına sahip olan HUAWEI WATCH D2, 24 saat boyunca doğru kan basıncı ölçümü yapabiliyor ve HUAWEI TruSense Sistemi sayesinde daha hızlı ve hassas sonuçlar sunabiliyor.

Huawei, yaptığı tanıtımda, kan basıncı teknolojisi alanında, Uluslararası Hipertansiyon Derneği Başkanı Profesör Gregory Stergiou ve Çin Hipertansiyon Ligi Başkanı Profesör Wang Jiguang gibi uzmanlarla iş birliği yaptığını ve bu alanda dokuz yılı aşkın süredir inovasyonda bulunduğunu ifade ederken, bu sayede bir akıllı saat formunda medikal tansiyon ölçüm cihazını kullanıcılara sunarak bu alanda devrimsel bir yeniliğe imza attığını da iddia ediyor.

HUAWEI WATCH D2'de tasarım açısından da yeniliğe gidilmiş. HUAWEI WATCH D2, ultra dar mekanik hava yastığına ve 1.82 inç geniş ekranına sahip ve selef modele kıyasla daha konforlu ve daha kompakt bir kullanıma sahip.

HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition

HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition, yeşil renk seçeneği ile gelişmiş özellikleri ile macera tutkunlarına hitap eden bir akıllı saat. Çift renkli nano-teknoloji seramik çerçevesi ve beyaz-yeşil renk kombinasyonuna sahip olan  saatte gelişmiş Golf Sahası Modu, oyun mesafesi, atış analizi ve yapay zeka destekli caddie gibi özellikler yer alıyor. Ayrıca Expedition Route Import özelliği ile HUAWEI Health uygulaması üzerinden rotaların içe aktarılmasına olanak tanıyor.

HUAWEI MatePad Pro 12.2 inç

HUAWEI'nin tablet alanında yeni amiral gemisi tablet HUAWEI MatePad Pro 12.2 inç, 2000 nit maksimum parlaklığa sahip Tandem OLED PaperMatte ekranı ile otantik bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Gelişmiş yansıma, ışıldama ve parlama önleyici ekran teknolojisine ek olarak, 2'si 1 arada gizli kalem bölmesine sahip klavye tasarımına sahip HUAWEI Glide Klavye ile birlikte geliyor. FangTian Painting Engine 2.0 desteği ile 8K ultra büyük tuval sunarak sanatçılara profesyonel araçlar sağlıyor.

HUAWEI MatePad 12 X

HUAWEI MatePad 12 X, genç nesil için tasarlanmış hafif bir amiral gemisi modeli olarak tanıtılıyor. HUAWEI'nin iddiasına göre PaperMatte Edition ile üstün görüntüleme, yazma ve dokunma deneyimi sunan tablet, Shimmery Pearlescent Sheen özelliği sayesinde de metalik beyaz yüzeyi, ışığa bağlı olarak renk değiştiren efektlerle görünüm kazanıyor.

Sonraki Haber

Forum