Huawei Connect 2023 Gerçekleşti: Etkinliğin Ana Odağı Huawei Cloud’un Avrupa'daki Etkisi Oldu

Huawei Connect 2023, 15 Kasım’da Paris’te gerçekleştirildi. Avrupa’nın birçok ülkesinden bilişim uzmanlarının yer aldığı organizasyonda, ‘Huawei Cloud’ odak noktası oldu.

Huawei’nin Avrupa bölgesinde düzenlediği ‘Huawei Connect’, 15 Kasım’da Paris’te gerçekleştirildi. Huawei Cloud’un etkileyici büyümesi ve Avrupa’daki etkisi, etkinliğin ana odak noktasını oluşturdu.

Huawei Cloud Küresel Pazarlama ve Satış Servisi Başkanı Jacqueline Shi, Huawei Cloud'un Avrupa'daki büyümesine sağladıkları katkı için müşteriler ve iş ortaklarına teşekkür ederken, Huawei’in bu bölge için değer yaratma konusundaki kararlılığının altını çizdi.

Huawei Cloud, şu an için 42.000 iş ortağı ve 5 milyon geliştirici ile küresel olarak 30 bölgede ve erişime uygun 84 alanda faaliyet göstermekte. Ayrıca Pangu, GaussDB veritabanı, dijital içerik üretim hattı MetaStudio gibi modellerle, işletmelere birçok bulut hizmeti sağlıyor.

Ayrıca etkinlikte, Huawei Cloud'un dijital, zeka ve iş mükemmelliği alanında ilerlemek için geliştirdiği iş modeli de paylaşıldı. Modelin maddeleri ise şöyle sıralandı:

1. Bir mükemmellik ekibi kurun. Huawei Cloud, operasyonel mükemmellik ekipleri kurmak için Avrupa'daki yatırımlarını sürekli olarak artırıyor ve üç katmanlı bir hizmet sistemi oluşturuyor. Yerel operasyonel mükemmellik ekipleri ve teknik uzmanlar, müşterilerin buluta geçiş stratejilerini tasarlamalarına, planlamalarına ve uygulamalarına yardımcı oluyor. Yerel Huawei Cloud teknik ekibi de sorunsuz müşteri deneyimleri sağlamak için 7/24 çevrimiçi teknik destek hizmeti sunuyor.

2. Bir mükemmellik modeli oluşturun. Huawei Cloud, en iyi uygulamalarla, özelleştirme deneyimlerine de dayanarak müşterilerine benzersiz iş senaryolarına göre uyarlanmış organizasyonlarda, mükemmellik oluşturma konusunda yardımcı oluyor. Huawei Cloud, optimum mimari ve kararlı operasyonlar sağlayarak müşterilerin buluttan daha iyi faydalanmasına yardımcı oluyor.

3. Bir mükemmellik platformu oluşturun. Üst düzey servisler ve sağlam bir yerel ekosistem, sürdürülebilir dijital dönüşümü mümkün kılar. Huawei Cloud, önümüzdeki üç yıl içinde Huawei Cloud Academy aracılığıyla, 20.000 yerel geliştirici yetiştirecek ve işlerini yerel ve küresel olarak büyütmelerine yardımcı olmak için 1.000 yerel iş ortağıyla ortak çözümler geliştirecek. Startup programları ile de bulut kaynaklarını ve destek programlarını, 800 Avrupalı startup’a ulaştıracak.

Etkinlik, Huawei Cloud’un bulut yerel teknolojileri ve ekosistem hizmetleri üzerine yapılan sunumlarla son buldu. ‘Avrupa Huawei Cloud Startup Programı’ ve “Go Cloud, Grow Cloud” iş ortağı programının tanıtımı, Huawei Cloud’un Avrupa’daki etkisini ve gelecekteki planlarını gözler önüne serdi.

Sonraki Haber

Forum