HTC'den sevindiren Android 4.0 açıklaması!

Mevcut ceplerini Android 4.0'a yüksetmeyle ilgili bu açıklamaları yapan cep devi, müjdeyi verdi!

Cep devi HTC, Android 4.0'ı bir süre inceledikten sonra "mümkün olduğunca çok cebi" mobil işletim sisteminin yeni sürümüne yükseltmeye karar verdi.

Bazılarımızın hatırlayacağı gibi HTC, Android 4.0 "Ice Cream Sandwich"in yayınlanmasının ardından, onu heyecan verici bulduğunu ve incelemeye başladıklarını açıklamıştı. HTC'nin canının gerçekten Dondurmalı Sandviç çektiğini gösteren bu açıklaması, HTC sahiplerini oldukça sevindirecek gibi görünüyor.

İşte HTC'nin açıklamalarından alıntılar:

"Android cihazlarına sağladığımız devamlı ve hızlı yükseltmelerle endüstri lideri olarak tanınıyoruz. Bu, Ice Cream Sandwich'te de değişmeyecek."

"Yükseltmeler, en iyi performans ve kullanılabilirliği sağlamak için donanım ve yazılımın dikkatli bir dengelemesini gerektirir. Ürün portföyümüzü inceliyoruz, bizi izlemeye devam edin."

"Hedefimiz, mümkün olduğunca çok HTC cihazını yükseltmek. Hangi cihazlar olacağını, zamanı ve detayları önümüzdeki haftalarda sizlerle paylaşacağız!"

CHIP Online yorumu:

HTC'nin "mümkün olduğunca çok cihaz" sözünün gerçekten birçok cihaz için geçerli olmasını ve HTC'nin HTC Desire'ın Gingerbread'e yükseltilmesindeki hatasından ders almış olmasını umuyoruz.

Sonraki Haber

Forum