HTC'den hem ucuz, hem de "uzun" bir cep!

Android'li bir cep istiyorsunuz ama çok paranız yok. Öyleyse HTC'nin yeni ve "uzun" cebi size göre!

Android telefon denilince akla ilk gelen markalardan bir tanesi HTC. Özellikle bütçe sahibi insanların yegane tercihlerinden bir tanesi.

Ürettiği modellerin genel olarak üst seviye olduğunu ve alım gücünü zorladığını fark eden HTC, yeni ve daha az cep yakacak bir model ile piyasaya girmeye hazırlanıyor. The Gratia adı altındaki bu yeni model Android telefon, önümüzdeki ay, ilk olarak İngiltere'de satışa sunulacak. Ama "uzun" boyu, biraz sorun olacak gibi görünüyor...

Telefonun uzunluğu tam 10 cm. Ancak bu dev gibi kasayı tam manasıyla kullanabildiğini söylemek zor. Neden mi? Detaylar, haberimizin ikinci sayfasında...

10 cm'lik boyu ile dev gibi bir cep...

Telefonun özellikleri arasında ilk göze çarpan boyutları oluyor. 10cm gibi bir uzunluğa sahip olan telefon cidden korkutucu bir boyutta. Ayrıca bu denli bir uzunluğa 3,5 inç'ten bile daha küçük bir ekran entegre edilmesi telefonun işini biraz zorlaştırıyor.

Android 2.2 işletim sistemi kullanacak olan the Gratia, 5Mp'lik bir kamera ile birlikte geliyor. 320 x 480 çözünürlüğe sahip dokunmatik ekranı sayesinde Andorid işletim sistemini aktif bir şekilde kullanabilmemizi hedefleyen telefon, GSM / GPRS / Edge bağlantılarını kullanabildiği gibi dual – band HSDPA 3G kullanımına da izin veriyor.

Kasım ayında piyasaya çıkacak olan HTC the Gratia, diğer Android telefonlardan çok daha ucuz olacak. Fiyatıysa henüz belli değil.

Sonraki Haber

Forum