Havayolu yolcularına göre insanların uçakta yaptığı en sinir bozucu 7 şey

Skyscanner, yolcuları uçakta en çok hangi davranışların rahatsız ettiğini belirlemek için bir anket yaptırmış. İşte anketten çıkan sonuçlar:

Bir uçak anketi yolcuları havada en çok rahatsız eden davranışları sıralıyor. Ankete son üç yılda ABD'de tatil amaçlı seyahat eden yaklaşık 2.000 kişi katılmış. Skyscanner'ın anketine göre yolcuların uçuş sırasında yaptığı en sinir bozucu şeylerden yedisi şöyle:

7. Başka bir yolcunun sizinle koltuk değiştirmesini istemesi

Ankete katılan yolcuların yaklaşık %31'i, diğer yolcuların kendileriyle koltuk değiştirmek istemesini sinir bozucu bulduklarını söyledi. Eski bir uçuş görevlisi olan Insider yazarı Anais Monique, bu tür anlaşmazlık durumlarında yolcuların kabin ekibine başvurması gerektiğini söylüyor.

6. İki kolçağı da kullanmak

Ankete katılanların yaklaşık %31'i yanlarında oturan kişinin her iki kolçağı da kullanmasını rahatız edici bulmuş.

5. Koltuğu yatırmak

Ankete katılanların yaklaşık %31'i, önlerindeki yolcuların uçarken koltuklarını yatırmalarından rahatsız olduğunu söylüyor.

4. Uçuş sırasında ayakkabı ya da çorap çıkartmak

Ankete katılanların yaklaşık %35'i, yolcuların uçuş sırasında ayakkabılarını çıkarmasını rahatsız edici bulduklarını söyledi.

3. Diğer yolcularla konuşmak veya konuşkan bir yol arkadaşı olmak.

Bazı yolcular, uçuş sırasında diğer yolcuların kendileriyle konuşmasını sinir bozucu buluyor. Ankete katılanların yaklaşık yüzde 39'u, yolcuların yabancılarla konuşmaktan kaçınması gerektiğini ya da çok fazla konuşmamaları gerektiğini söyledi.

2. Görüşme sırasında telefonu hoparlöre almak

Bazı yolcular, insanların uçuşlarda kulaklık kullanmamasından rahatsız olduklarını söylüyor. Ankete katılanların yaklaşık %42'si, yolcuların çağrılarını veya videolarını hoparlöre vermelerinden, özellikle de ses yüksekse rahatsız olduklarını söyledi.

1. Uçakta tırnak kesmek vb

Ankete katılanların yaklaşık yüzde 42'si, yolcuların uçuş sırasında kişisel bakım yapmalarından rahatsız olduğunu söylüyor. Buna tırnak boyamak, tırnak kesmek dahil. Şubat ayında TikTok'ta yayınlanan bir videoda bir erkek yolcunun tırnaklarını kestiği görülüyordu.

Sonraki Haber

Forum