Grafik gücünü kendiniz ölçün!

PC'nizin ve ekran kartınızın yeni nesil oyunlara dayanıp dayanamayacağını, bu 5 araçla ölçün!

Grafik performansını ölçen benchmark yazılımları özellikle bizim için çok önemli. 3DMark gibi benchmark'lar bize geleceğin bilgisayar grafiklerini sunuyor. CHIP Online olarak sizin için en iyi benchmark yazılımlarını bir araya getirdik.

Sisteminizden alabileceğiz en iyi grafik performansını alın, grafik kartınızın limitlerini zorlayın ve en yeni oyunların bilgisayarınızda nasıl çalışacağını görün. Oyun benchmark araçları sisteminizi ölçüyor ve sisteminizden tam performans almanız için gerekli işlemleri gösteriyor. Aynı zamanda sisteminizin puanlarını çevrimiçi olarak paylaşabiliyorsunuz.

Çarpıcı görünüm
3DMark 11, Stone Giant veya Unigine Heaven Benchmark gibi yazılımlar bize şimdiden DirectX11 ile nelerin mümkün olabileceğiniz gösteriyor.

En iyi 5 benchmark yazılımını merak ediyorsanız hemen ikinci sayfaya geçin ve inanılmaz grafiklerden etkilenmeye hazırlanın...

3DMark 11, Stone Giant, 3DMark 06

3DMark 11 Basic Edition
Bu benchmark'ı kaçırmamalısınız. Sisteminizin performansını test edin. 15 dakika süren ve sisteminizde 6 farklı benchmark testi yapan yazılım aynı zamanda çerçeve hızlarını farklı çözünürlüklerde de ölçebiliyor.

Ayrıntılı bilgi ve indirme bağlantıları için tıklayın...


Stone Giant
Oyun geliştiricisi FatShark ve grafik motoru BitSquid bize Stone Giant'tan DirectX11 Techdemo'uyu ücretsiz olarak sundu. Bu benchmark Radeon HD 5000 ve Geforce GTX 400 serisini kapsayan DirectX11 grafik kartları için.

Ayrıntılı bilgi ve indirme bağlantıları için tıklayın...


3DMark 06
Adında bulunan 06'dan korkmayın. 3DMark 06 hala sisteminiz için en iyi testlerden biri. Bu benchmark her oyun bilgisayarında bulunmalı! Sayısız testi kapsayan benchmark 15 dakika sürüyor. 3DMark 06 sistem bilgilerini, işlemcinizin ve grafik kartınızın 3D performansını size sunuyor. Sonuçlarda ise size genel bir puan sunuyor.

Ayrıntılı bilgi ve indirme bağlantıları için tıklayın...

Unigine Heaven Benchmark, 3DMark Vantage

Unigine Heaven Benchmark
Heaven Benchmark grafik kartınızı performans açısından ölçüyor. Heaven benchmark'ı DirectX9, 10, 11 ve hatta OpenGL'i bile destekliyor. Bize sunulan ücretsiz sürümü normal kullanıcılara yeterken ücretli sürüm profesyonel kullanım için...

Ayrıntılı bilgi ve indirme bağlantıları için tıklayın...

3DMark Vantage
1.1.0 sürüm güncellemesiyle Basic sürümü artık ücretsiz hale getirildi. Böylece birçok testi sorunsuz çalıştırabilirsiniz. 3DMark Vantage benchmark araçları arasında bir standart. Şu an için Vista ve 7 desteği bulunuyor.

Ayrıntılı bilgi ve indirme bağlantıları için tıklayın...

Sonraki Haber

Forum