Google, Play Music'i Baştan Yaratıyor!

Google'ın yeni güncellemesiyle Play Music, yapay zekadan böyle faydalanmaya başladı!

Biraz uzun sürse de, Google Play Music nihayet kendisini çok daha işlevsel bir hale getirecek önemli bir güncellemeyi almaya hazırlanıyor. Google tarafından bugün yapılan açıklamaya göre, Play Music; Android, iOS ve web üzerinde kullanıcılar için en uygun olan içerikleri makine öğrenme sistemine dayanan yeni bir arayüzle güncellenecek.

Yeni arayüzün yapay zeka benzeri algoritmaları sayesinde Play Music nerede olduğunuzu, neler yaptığınızı fark edebilecek ve ayrıca hava durumu gibi koşulları da dikkate alarak oynatma listeleri ve şarkı tavsiyelerini çok daha etkili bir hale getirecek.

Kullanıcılar bu yenilikle birlikte ana ekranı her yenilediklerinde geçmişteki dinleme alışkanlıklarına uygun çeşitli oynatma listeleriyle karşılaşacaklar. Ayrıca yeni keşfettiğiniz sanatçılar üzerinden de daha etkili tavsiyeler mümkün olacak. Play Music ayrıca internet bağlantınız olmasa da, son dinlediğiniz şeyler üzerinden size çevrimdışı oynatma listelerini otomatik olarak sunacak.

Bu yeniliklerle birlikte Apple Music ve Spotify için de daha ciddi bir rakip olmasını beklediğimiz Play Music'in yeni güncellemesi uygulamanın mevcut olduğu 62 ülkede kademeli olarak bu hafta kullanıma sunulacak.

Sonraki Haber

Forum