Google Maps'e sadece 24 saat yetti!

Apple'ın "sadık" kullanıcılarından, şirkete tokat gibi bir cevap geldi! İşte tüm yaşananlar...

Google Maps, Fun Run, Youtube ve Interlocked gibi popüler uygulamaları 24 saatten bile daha kısa sürede geride bırakarak en çok indirilen iPhone uygulaması olmayı başardı. Anlaşılan o ki, müşteri oylamalarından 4,5 yıldız alan uygulama, Apple Maps'in karşılaştığı (ve kullanıcılarına yaşattığı) sorunların ardından inanılmaz bir popülerlik kazanmış durumda. 

Bu durum her ne kadar şaşırtıcı olmasa da, Apple'ın "sadık" olmalarıyla bilinen müşterileri için aslında bir ilk: İlk kez Apple'ın kendi ürünü, Apple markalı bir cihazda bu derece eziliyor.

Ama işin bir de tebessüm ettiren yanı var: Apple Maps'in herkesin diline düşmesine neden olan Avustralya'da yaşanan olayın bir benzeri Google Maps'in de başına geldi. Avustralya polisi, Google Maps'in bazı sürücüleri, özellikle turist otobüsleri ve kamyonlar için tehlike oluşturan bir yola yönlendirdiği konusunda uyarıda bulunuyor.

Hatırlayacağınız gibi Mildura kentine ulaşmak için Apple Maps kullanan bazı sürücüler, kavurucu yaz sıcağında kaybolmuş ve kendilerini bir ulusal parkın ortasında bulmuşlardı. Bazı sürücüler, polis tarafından kurtarılana kadar, yiyecek ve su olmasızın 24 saate yakın park içinde dolaşıp çıkış yolu aramıştı.

Sonraki Haber

Forum