GIGABYTE'tan Serbest Overclock Şampiyonası

14 farklı ülkeden gelen overclock'çular, şampiyonluk tacı için kıyasıya mücadele verecek.

CHIP Online'ın A'dan Z'ye Overclock rehberine ulaşmak için tıklayın...

Dünyanın önde gelen anakart ve ekran kartı üreticilerinden GIGABYTE TECHNOLOGY CO., LTD., 17 Nisan 2009 Cuma günü Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'ta, Corinthia Towers Hotel'de gerçekleştirilecek olan, ikinci geleneksel GIGABYTE Serbest Overclock Şampiyonasının (GO OC) Avrupa Bölge Finalini duyurmaktan mutluluk duyuyor.

GIGABYTE Serbest Overclock Şampiyonası Avrupa Bölge Finalleri, 14 ülkeden gelen overclockçuların GIGABYTE, Intel, NVIDIA, Kingston ve ENERMAX tarafından üretilmiş olan üstün donanımlarla mücadele ettikleri, sektörün en büyük küresel overclock yarışması olduğunu ortaya koyuyor. Ülkelerini temsil edecek overclockçuların belirlendiği GO OC Ülke Finalleri (GO OC Country Qualifier) şu ana kadar aralarında Fransa, İngiltere, Yunanistan, Sırbistan, İsveç, Rusya ve Romanya'ın da bulundugu ülkelerde gerçekleştirilmiş olup, etkinlik uluslararası overclock topluluğunun büyük bir bölümü tarafından 2009 yılı takviminin başlıca etkinliği olarak görülmektedir. Kazanan takım, Computex 2009'da 3 Haziran günü gerçekleştirilecek olan GO OC uluslararası finalde Avrupa'yı temsil edecek.

Bölge Finali yarışmacıları arasında, etkileyici yeni dünya rekorlarına imza atmış olan ve ülkelerini temsil etmeye hak kazanmış 2 finalist bulunmaktadır. İsveç'ten AKA ME4ME, GIGABYTE GA-EP45-UD3P ve LN2 kullanarak oldukça soğuk olan -120°C'ye ulaşıp 714MHz'lik yeni FSB dünya rekoruna imza atmıştır. Sırbistan'dan nikolas61 ise 15120 Puanlık skor ve 07:59.466 superPI süresi ile 3D Mark Vantage Performansında dünya rekoru kırmıştır. Peş peşe dünya rekorları kırılırken, GIGABYTE, yarışmacıların Nisan sonuna kadar mevcut olan en yüksek dünya rekorlarının çok daha yukarılara çıkarılması bekleniyor.

Bölgesel yarışmaları kazananlar, hem dünyanın en büyük IT fuarlarından biri olan COMPUTEX Taipei'ye katılacak, hem de 3 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan ve geçen yıl gerçekleştirilen GO OC 2008'in En İyi P45 Overclock (Best P45 Overclock) ve Serbest Stil (Free Style) şampiyonları ile dünya overclock şampiyonluğu tacı için, mücadele etme hakkını kazanacaklar.

Overclock düşkünleri yeteneklerini sergileyecek!

GIGABYTE TECHNOLOGY CO. LTD.'nin CEO'su Johnson Lin, "GIGABYTE, dünyanın en iyi overclockçularını, bu yılki GO OC'de üstün overclock başarısı için yeteneklerini ve tutkularını sergilemek üzere bir araya getirebilmekten ötürü bir kez daha memnuniyet duyuyor,"dedi."GIGABYTE, ürettiği her üründe mükemmeliyet taahhüdünü paylaşmakta ve ileri serviye kullanıcıların özel taleplerini karşılayan ve üst seviye performanslar sunan tasarımlarıyla özel olarak gurur duymaktadır."

GO OC 2009 Avrupa Bölge Finali kazananın, Serbest Overclock Şampiyonu unvanının yanı sıra, Dünya Finali Yarışması için Tayvan gezisi dahil olmak üzere 2,000 US$'ın üzerinde değere sahip ödül kazanacak. En üstün overclockçuların bildiği üzere, başarılı, rekor overclock elde etmenin en temel anahtarı birinci sınıf donanımdır. Bu nedenle GIGABYTE, bu yılki GO OC'ye, Intel, NVIDIA, Kingston ve ENERMAX başta olmak üzere sektör lideri donanım sağlayıcılarının sponsorluk yapmalarından dolayı gurur duyuyor.

GIGABYTE, Prag'daki Avrupa Bölge Finaline katılamayacaklar için www.overclocking-tv.com adresinde etkinliği canlı olarak yayınlayacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum