Gerber'den erkeklerin hayatını kolaylaştıracak ürün

Gerber'in yeni pense modeli Center-Drive Multi Tool sayesinde, alet çantanızı yanınızda taşımaya gerek kalmayacak.

Tamirat işleri, çoğu erkeğin yapmaktan keyif aldığı uğraşılardan biri. Çocukluktan bu yana çekiç, pense, tornavida gibi tamir aletleri özellikle erkeklerin içgüdüsel bir merakı haline geliyor. Gerber, bu merakı yeniden uyandıracak ve özellikleriyle erkeklerin ilgisini çekecek yeni ürününü beğeniye sundu.

Yüzde 100 Amerikan üretimi olan Gerber Center-Drive Multi Tool ile 16'dan fazla işlevi tek bir alette bulabilirsiniz. Kompakt tasarımıyla alet çantanızda bulunan birçok ürünü tek bir yerde bulabileceğiniz pense, özellikle düşünülmüş detaylarıyla göz dolduruyor. Kargaburun, manyetik tornavida ucu, tırtıklı bıçak, tığ, kablo sıyırma, cevel, gibi işlevleri bulunan pensenin içindeki bıçak ise piyasadaki diğer kompakt ürünlerden yüzde 30 daha uzun. Özellikle tornavida bölümündeki merkez ekseni ile eli yormayan ve kolay bir kullanıma sahip olan Center-Drive Multi Tool'un pense bölümü ise, başparmağınızın tek bir hareketi ile açılıp kapanabiliyor.

Hobix mağazaları, hobix.com.tr, ve anlaşmalı av malzemeleri satışı olan mağazalarda bulabileceğiniz Gerber Center-Drive Multi Tool, 169 Euro ile satışa sunuluyor.

Sonraki Haber

Forum