Geniş ekranlı, kullanımı kolay akıllı cep!

Diğer ceplerde pek rastlanmayan geniş bir ekrana sahip cep, bakın neler vaadediyor...

General Mobile'ın yeni modeli PLANET, akıllı telefonlarda sıkça rastlanmayan ölçüdeki geniş ekranıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. 4.0 inç genişliğindeki ekranıyla PLANET, iyi bir mesaj ve mail okuma / yazma deneyimini büyük ölçüde kolaylaştırırken diğer yandan da iyi bir mobil oyun, video izleme ve internet keyfini kullanıcılarına sunuyor.

Rahat ve keyifli görüntülemeye imkan veren 114.7 mm boyundaki ve 78 mm enindeki geniş ekranının yanı sıra, aynı zamanda kot cebine bile sığacak büyüklükte kompakt bir cihaz olma özelliği de taşıyan PLANET, özgün ve ideal formu sayesinde kullanıcılarına daha rahat bir hareket alanı sağlıyor. Kullanım kolaylığı ile teknolojiye uzak durmayı tercih edenleri bile cezbedecek olan ve her şeyin elinizin altında olmasını sağlayan PLANET ile aradığınızı bulmak çok kolaylaşıyor.
Sadece okumaktan değil yazmaktan da vazgeçemeyenler için geniş ekran klavyesi ile kullanıcılarının yazarken daha az hata yapmasına olanak sağlıyor. Oyun düşkünlerine ise eğlencesi artırılmış bir dünya vaat ediyor.

PLANET, estetikten ödün vermeyen şık tasarımıyla da mobil dünyadan daha fazla konfor talep eden kullanıcılar için KDV dahil 999 TL fiyat alternatifiyle satışa sunuluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum