General Mobile'dan çift sim'li yeni cep!

GM çift sim kart destekli modellerine yenisini ekledi: İşte metalin zerafetini sunan DST 700..

General Mobile, yeni modeli DST 700 ile çift sim kart teknolojisini kullanıcılarına metalin şıklığı ile birlikte sunuyor. Çift sim kart özelliğiyle telefon kalabalığından kurtaran General Mobile, tasarım harikası yeni modeli DST 700 ile hayatınıza sade bir şıklık katıyor.

Çift sim kartlı ilk cep telefonunu kullanıcılara sunan General Mobile, geliştirdiği yeni modeli DST 700 ile metal görünümün estetik tasarımını ön planda tutuyor. Metal şıklığın yanında, farklı doku yapısına, üstün multimedya özelliklerine, güçlü bir hafızaya sahip ve aynı anda aktif iki hat kullanılabilen DST 700, hayatınıza kattığı sadelik, şıklık ve 279 TL cazip satış fiyatıyla vazgeçilemeyen bir cep telefonu deneyimi yaşatıyor.

Metal ön tasarımın beraberinde getirdiği sağlamlık ve zerafetin geniş multimedya özellikleriyle desteklendiği DST 700, çift sim kart teknolojisine farklı bir bakış açısı getiriyor. Metal dış dizaynın yanında siyah renkten vazgeçemeyenler için siyah renk alternatifiyle de sunulan DST 700, 260K ekran özelliği ve 3.2 MP kamera özelliği sayesinde kaliteli fotoğraf çekme ve bluetooth ile fotoğraflarınızı sevdiklerinizle paylaşma fırsatı sunuyor.

Şık tasarımı ile gözlere hitap ediyor

FM radyo, video kaydı, ses kaydı, mp3 player, mpeg4 player özelliklerine de sahip olan DST 700 dilediğiniz her yerde ses, video kayıt, müzik dinleme ve görüntü keyfi yaşatarak yaşamınıza renk katıyor.

Tüm bunların yanında stereo speaker ile kaliteli ve güçlü ses özelliğine sahip olan DST 700'ü çaldığında duymama imkanınız olmayacak, müziklerinizi zevkle dinleyebileceksiniz. 1 GB hediye hafıza kartı, 350 saat bekleme ve 5 saat konuşma süresi de DST 700'ün üstün özellikleri arasında yer alıyor.

Çift sim kart özelliğiyle sadelik, metal dizaynıyla şıklık ve geniş multimedya özellikleriyle keyif yaşatan DST 700, 279 TL'ye sizleri bekliyor. Siz de metal şıklığın çift sim kartla buluştuğu, farklı dokusu, güçlü hafızası ve geniş multimedya özellikleriyle tüm beklentilere cevap veren DST 700'ü yakından görmek için General Mobile satış noktalarına uğrayın!

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum