Gary ile Metin Bu Defa Mobil Ödeme İçin Ekranda

Yapı Kredi'nin Gary ile Metin'i bu defa mobil ödeme için ekranda.

Türkiye'nin dijital bankası Yapı Kredi, yapay zeka robotu Gary ile bankanın yeniliklere açık müşterisi Metin'in maceralarını konu aldığı reklam filmlerine devam ediyor. Bankanın yeni reklam filminde mobil ödeme özelliğinin Yapı Kredi müşterilerinin günlük hayatını nasıl kolaylaştırdığı anlatılıyor. 

Reklamda Gary ile Metin, bir mağazanın ödeme kuyruğunda sıra bekliyorlar. Metin, sıra kendisine geldiğinde cüzdanını arabada bıraktığını söylüyor. Bunun üzerine Gary, Metin'e cüzdanını almak için arabaya gitmesini, bekleyenleri oyalamak adına bir teknoloji gösterisi yapacağını söylüyor.

Cesur dans figürleri ve efsanevi robot dansıyla mağazadakilerin ilgisini çekmek isteyen Gary, dansı bittiğinde kimsenin onunla ilgilenmediğini görerek hayal kırıklığına uğruyor. Çünkü Metin, cüzdanını almak için arabaya gitmek yerine cep telefonunu POS cihazına yaklaştırıyor ve ödemeyi sırasını kaybetmeden kolayca tamamlıyor. Metin, mobil ödeme sayesinde kuyruktaki herkesin ilgisini kazanıyor ve asıl teknoloji gösterisini kendisi yapmış oluyor. Yapı Kredi'nin teknolojileriyle rekabete giren Gary bu filmde bir kez daha hüsrana uğruyor.

Yapı Kredi'nin mobil ödeme ile ilgili reklam filmi buradan izlenebiliyor.

Yeni ödeme aracı: Yapı Kredi Mobil!

İnsan odaklı teknolojiler üreten bankanın, Yapı Kredi Cüzdan'dan sonra şimdi de Yapı Kredi Mobil üzerinden sunduğu bu yeni özellik, Android işletim sistemine sahip telefonlarda kullanılabiliyor. Yapı Kredi müşterileri, Yapı Kredi Mobil'e giriş yaparak "Kartlarım" bölümünden kartlarını mobil ödemeye açabiliyor. Kullanıcıların, mobil ödeme esnasında yeniden uygulamaya giriş yapmasına gerek kalmadan cep telefonunun, POS cihazına yaklaştırılması ile alışveriş hızla tamamlanıyor.  

Sonraki Haber

Forum