Game of Thrones’ta Jon Snow’u canlandıran Kit Harington’tan ilginç açıklama: “Bence o iyi değil”

Jon Snow’u merkezine oturtan bir Game of Thrones spin-off’u olacak olan Snow için geri sayım başladı. Bu sırada Jon Snow’u canlandıran Kit Harington, canlandırdığı karakterin ruh hali hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

HBO'nun Jon Snow merkezli Game of Thrones spin-off'u Snow, şimdiden büyük ilgi görüyor. George R.R. Martin, blogunda diziyi doğrulamış ve bu fikri kendisine yıldız Kit Harington'ın kendisinin getirdiğini söylemişti.

Hafta sonu, Los Angeles'taki Game of Thrones etkinliğinde Harington, henüz prodüksiyona başlamayan spinoff'un ayrıntıları hakkında adeta ser verip sır vermedi. Ancak 2019'un sonunda, Game of Thrones finalinde karakterinin ruhsal yapısı hakkında çok fazla şey söyledi.

Harington, "Dizinin sonunda onu o hücrede bulduğumuzda, kafasının kesilmesine hazırlanıyordu" dedi ve devam etti: “Duvarın ardına gitmesi en büyük hediye ve aynı zamanda en büyük lanet... Tüm bu geçmişle oraya geri dönmek ve hayatını Dany'yi nasıl öldürdüğünü düşünerek yaşamak zorunda. Ygritte'in kollarında ölmesi hakkında düşünmek zorunda. Kısacası hayatını tüm bu travmayı düşünerek yaşamak zorunda. Bence dizinin sonunda onu bıraktığımız yerde her şeyin yolunda olduğuna dair küçük bir gülümseme istedik ama bu olmadı. Bence o iyi değil.

Hayranların tam olarak duymak istediği tabii ki bu değildi, ancak Game of Thrones ile ilgili her şeyin son dakikaya kadar olabildiğince gizli tutulduğu düşünülürse, Harington'ın Snow hakkında konuşmaması büyük bir sürpriz sayılmamalı.

Sonraki Haber

Forum