Galaxy S25 Ultra'nın renkleri internete sızdırıldı

Galaxy S25 Ultra hakkındaki sızıntılar tam gaz devam ediyor. Yeni bir sızıntı, şimdi de telefonun hangi renklerle satışa sunulacağını ortaya koydu.

Önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy S25 serisi hakkında çok sayıda söylenti ortaya çıkıyor. Kısa bir süre önce ortaya çıkan bir sızıntı, Samsung'un geleneksel yaklaşımını takip ederek Galaxy S25 serisini One UI 7.1 güncellemesiyle beraber satışa sunacağını söylüyordu.

Söylentilere göre One UI 7 güncellemesi, bazı özellikleri iyileştirmeye ve animasyonları daha akıcı hale getirmeye odaklanacakken, One UI 7.1 güncellemesi ise yeni özelliklerin çoğunun sunulacağı güncelleme olarak öne çıkacak.

Ve şimdi ünlü sızıntı kaynağı IceUniverse, Galaxy S25 Ultra’nın satışa sunulabileceği farklı renk seçeneklerini içeren yeni bir sızıntı paylaştı. Bu sızıntıya göre, Galaxy S25 Ultra siyah, yeşil, mavi ve titanyum renklerinde sunulabilir. Ancak kaynak, yalnızca internet üzerinde satışa sunulacak renkler hakkında hala bir bilgisi olmadığını da belirtiyor.

Elbette bu renkler pazarlama tarafında farklı isimler edinebilir. Ayrıca, yeşil ve mavi renklerin Galaxy S24 Ultra’da sunulan mevcut seçeneklerden farklı bir tonda olacağı da tahmin edilebilir.

Sonraki Haber

Forum