Galaxy S25 Ultra, S24 Ultra'nın çok can sıkan sorununu çözecek

Galaxy Ultra S24 kullanıcılarının telefonun ekranı ile ilgili çok fazla şikayet ettiği sorun, görünüşe bakılırsa Galaxy S25 Ultra ile birlikte tarihe karışacak.

Şu ana kadar Galaxy S25 hakkındaki sızıntılar ve söylentiler, büyük oranda serinin Ultra sürümüne odaklandı. Ve şimdi yine, Galaxy S25 Ultra hakkında yeni ve sevindirici bir haber daha geldi.

Galaxy S25 Ultra’da, özellikle tasarım tarafında bazı önemli güncellemeler bekleniyor.  Şu anda Galaxy S24 Ultra’nın sahip olduğu keskin köşelerin daha yuvarlak sürümleriyle değiştirilerek elde daha rahat bir şekilde tutulmasını sağlayacağı söyleniyor. Ayrıca Samsung yöneticileri, Galaxy S25 Ultra’nın en üst seviye ekran ve kamera yükseltmelerini sunacağını da ima ediyor ve ortaya çıkan en son sızıntı, bu yükseltmeler hakkında daha iyi bir fikir veriyor.

Sızıntı kaynağı IceUniverse’in paylaştığına göre, Galaxy S25 Ultra’nın ekranı Galaxy S24 Ultra’nın ekran greni sorununu ortadan kaldırabilir. Kaynak, “Galaxy S25 serisinin ekranı harika” ifadesini kullanarak, şirketin daha gelişmiş bir ekran teknolojisi sunabileceğini söyledi.

Birçok Samsung Galaxy S24 Ultra kullanıcısı tarafından bildirilen gren sorunu, belirli ışık koşullarında görüntülendiğinde ekranda pikselli ve dokulu bir görünüm oluşturuyordu. Bu sorun, düşük parlaklıkta daha koyu renkler görüntülenirken de fark edildi. Samsung ise, yansıma önleyici camın bu sorunun kaynağı olduğunu söyledi.

Elbette bu sızıntı resmi bir doğrulama değil, ancak IceUniverse’in sızıntı geçmişi düşünülürse, oldukça güvenilir bir bilgi olduğu söylenebilir.

Sonraki Haber

Forum