Galaxy S23 Ultra, Galaxy S tarihinin en sıkıcı güncellemesi olabilir

Samsung’un Galaxy S23 Ultra güncellemesi, şimdiye kadar yapılmış en sıkıcı amiral gemisi güncellemelerinden biri olabilir.

Samsung'un 2022 için amiral gemisi lansmanları ile ilgili sızıntılar bittiğine göre, söylentiler artık 2023 serisine odaklandı. Galaxy S23 serisi yeni yılın ilk amiral gemisi lansmanı olacak.2023'e dört aydan kısa bir süre kaldığından dolayı, Galaxy S23 söylentilerinin artık gelmeye başlaması şaşırtıcı değil.

Son dedikodulara göre Galaxy S23 Ultra güncellemesi tüm zamanların en sıkıcı güncellemesi olabilir, en azından tasarım departmanında durum böyle. Firmanın yeni sürümde tasarımda herhangi bir değişikliğe gitmeyeceği iddia ediliyor. Yani, Galaxy S23 Ultra, bir önceki model ile hemen hemen aynı görünecek.

Twitter’da Samsung sızıntıları ile tanınan @UniverseIce, Galaxy S23 Ultra’nın boyutunun aynı kalacağını, yine aynı şekilde 6,8 inçlik 3088 x 1440 çözünürlüklü ekran ve 5.000 mAh pil kullanacağını, kalınlığının da 8,9 milimetre olacağını öne sürdü.

Galaxy S22 Ultra'nın önemli tasarım değişiklikleri ile geldiği göz önüne alındığında, bu şaşırtıcı değil. Geçen yıl büyük bir tasarım değişikliği yapıldığından, Galaxy S23 Ultra'nın tasarım konusunda sınırları zorlamayacağını zaten tahmin ediyorduk. Ancak kaputun altında değişiklikler olacak gibi görünüyor. Cihazın, One UI 5. 1 ile birlikte Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip olması bekleniyor. Ayrıca Galaxy S23 Ultra için 200 megapiksel kamera kullanıldığına dair söylentiler de var. Samsung, daha yeni bir ekran içi parmak izi sensörü de kullanabilir.

Samsung'un önümüzdeki yıl Şubat ayına kadar Galaxy S23 serisini piyasaya sürmesi beklenmiyor. Dolayısıyla Galaxy S23 Ultra hakkında herhangi bir sonuca varmak için daha kat etmemiz gereken çok yol var.

Sonraki Haber

Forum