'Freddy Kruger' kendisini canlandıran Robert Englund'u da korkutmuş

Elm Sokağında Kabus serisinde Freddy Krueger'ı canlandıran Robert Englund, çekimler sırasında bir seferinde kendisinin de Freddy'den korktuğu bir anı paylaşıyor.

Bir dönemin ünlü korku serisi Elm Sokağında Kabus'da Freddy Kruger'ı canlandıran Robert Englund, bir keresinde sette Freddy'i oynarken kendini bile korkuttuğunu söylüyor. İkonik seri 1984 yılında Wes Craven tarafından yazılan ve yönetilen orijinal filmle başlamıştı.

Seride Freddy Kruger, öfkeli kalabalık tarafından yakılarak öldürülen ve yıllar sonra çocuklara eziyet etmek için geri dönüp onları rüyalarında takip edip öldürerek bir çocuk katiliydi.

Robert Englund, bir röportajında Freddy hakkında hiç kabus görüp görmediği sorulduğunda 'hayır' dedi ama bir gün sette yaşadığı olayı anlattı. Englund, makyaj yaparken uyuya kalmış, uyandığı uyku mahmurluğuyla aynada kendisini görünce oldukça korkmuş. Edmund o günü şöyle anlatıyor:

İlk filmi çekerken saat sabah 4:00 gibiydi ve yan yatarak makyajı bozmak istemedim. Ben de küçük bir havluyu başımın altına koydum. Üzerimde Freddy kazağı, botları ve pantolonu vardı. Işıkları kıstım. Yönetmen yardımcısı kapıya vurdu, "Bay Englund, Heather [Langenkamp] ile bu sahneyi çekeceğiz" dedi. Dik bir şekilde oturdum yatağın karşısında ayna vardı. Yarı ışıkta yanmış, yaşlı, kel adam oturuyordu. İlk uyandığım ve yarı uykulu olduğun bir andı. Makyaj yaptığımı unutmuştum. Ve bu beni korkuttu. Ve bazen, o ana geri dönüyorum. Bunu bir deneyim olarak kabul ediyorum, bir kabus değil ama bazen geceleri aklıma geliyor. Yani Freddy'nin kâbusuna bu kadar yakınım.

Englund, Stranger Things'te de izleyici ile buluştu
Sonraki Haber

Forum