Fransa'da 2006'den beri bu yasağı alan ilk korku filmi oldu

Fransa'da, korku/slasher filmi 'Terrifier 3'ü 18 yaş altının izlemesi yasaklandı. Bu, ülkede yaklaşık 20 yıldır bir korku filmi için verilen ilk karar. Bu kısıtlama kararının getirildiği son film 2006 yapımı Saw 3 olmuştu.

Terrifer 3 Noel'i bir katliama dönüştürmeye kararlı korkunç Palyaço Art'ın dönüşüne odaklanıyor. Damien Leone'nin devam filmi Terrifier 3'ün Birleşik Krallık'ta galasını çok sayıda kişinin terk etmesi gündem olmuştu. Hatta film, izleyen bazı kişilerin kustuğu haberleriyle de gündeme geldi. Fransa ise Terrifier 3'ü 18 yaş altındakilerini izlemesini resmen yasakladı.  Fransa, bu tür derecelendirmeleri genellikle iki (12 ve 16 derecelendirme) kategoride yapıyor. Ancak şimdi, Fransa'nın film sınıflandırma komitesi Terrifier 3 için 18 yaş kriteri getirdi. Bu kısıtlayıcı kararı alan son film 2006 yapımı Testere serisinin 3. filmi olan Testere 3 olmuştu.

TERRIFIER 3 FİLMİNİN KONUSU NE?

Filmin konusu şöyle: Cadılar Bayramı'nda Palyaço Art tarafından gerçekleştirilen korkunç olaylardan kıl payı kurtulan Sienna ve kardeşi Jonathan hayatlarına devam etmeye çalışmaktadır. Noel yaklaşırken, travmatik deneyimlerini geride bırakmaya ve hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışırlar. Ancak bu huzur uzun sürmez. Şiddete susamış Palyaço Art, yeni bir katliam serisi için ortaya çıkar.
 

Sonraki Haber

Forum