Forza Horizon 5, Ulaştığı 1 Haftalık Oyuncu Sayısı ile Şova Devam Ediyor!

Microsoft'un yeni oyunu Forza Horizon 5'in, ilk haftasında kaç oyuncu tarafından oynandığı açıklandı. Toplam haftalık oyuncu sayısı, Forza Horizon 5'in hız kesmeye niyeti olmadığını açık açık ortaya koyuyor!

Birkaç gün önce Microsoft, Forza Horizon 5'in 4,5 milyon oyuncu barajını geçtiğini duyurmuştu. Artık, oyunun bir haftadır mevcut olduğunu düşündüğümüzde, güncellenmiş bir rakam almayı beliyorduk. İşte o rakam geldi...Forza Horizon 5, Sadece Bugün Kullanıma Sunulsa da Rekora Koşuyor!Forza Horizon 5 bugün genel kullanıma sunulmuş olsa da, şimdiden hızlı bir satış performansı yakaladı ve yeni bir rekora doğru koşuyor!

Forza Horizon 5'in, ilk haftasında 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandığı, Microsoft tarafından açıklandı. Bu, şirkete göre Xbox tarihindeki en büyük oyun başlangıcı. Forza Horizon 5, Xbox Game Pass'te mevcut ve Xbox Cloud Gaming ile Xbox Play Anywhere'i destekliyor.

Forza Horizon 5, 2021'in en yüksek puanlı oyunlarından biri. Birkaç gün önce yayınladığımız Forza Horizon 5 incelememizde, bizden de 95 puan almayı başardı.

Forza Horizon 5, 9 Kasım'da PC, Xbox One ve Xbox Series X - S için yayınlandı. Dileyenler - eğer Game Pass sahibi değilseniz - oyunu Microsoft Store'dan satın alabiliyor.

Sonraki Haber

Forum