Fix-It Ultities ve PC'de bahar temizliği

Avanquest Fix-It Ultities 7 ile kullanıcılar PC'lerini ilk günkü haline döndürebilirler...

Avanquest Fix-It Ultities 7 ile kullanıcılar PC'lerini ilk günkü haline geri getirebilirler. Araç Windows bakımını yapıyor, Windows'u optimize ediyor ve eğer belli bir süre sonra hantallaşmaya başlarsa onu tekrar çevik haline getiriyor.

Yeniden işlenmiş arayüz sistem başlangıcını hızlandırmak, kayıt defterini temizlemek, sabi diski birleştirmek, zayıf noktaları bulmak ve sorunları ortadan kaldırmak gibi özellik sunuyor. Program ayrıca olası bir sistem çökmesinden verilerinizi kurtarabilmeniz için bir acil durum medyası oluşturuyor. RecoveryManager ile yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları geri getirebilirsiniz.

Fix-It Ultities şuandan itibaren 35 Dolar fiyat etiketi ile temin edilebilir.

CHIP Online'ın Yorumu:
Paranızı cebinize koyun: Fix-It Ultities'in sunduğu birçok özelliği ücretsiz araçlarla da elde edebiliyorsunuz – belki de kompakt bir arayüz üzerinden değil ama yine de mümkün. Sabit diski gereksiz dosyalardan arındırmak veya kayıt defterini temizlemek için CCleaner programını kullanabilirsiniz. Disk birleştirme için JkDefrag programını ve silinmiş dosyaları kurtarmak için Recuva aracını tavsiye ediyoruz. Acil durum medyası olarak ise bir Linux dağıtımı olan ve direk CD'den başlatılabilen Knoppix'i tavsiye ediyoruz. Evrensel optimizasyon aracı olarak ise XPAntiSpy yazılımını kullanabilirsiniz.

Download: CCleaner
Download: JkDefrag
Download: Recuva
Download: Knoppix
Download: XPAntiSpy

Sonraki Haber

Forum