Firma toplantısında çalışanlar tepki gösterdi

Eğer bu iddialar doğruysa, Microsoft'un içinde bir şeylerin ters gittiği kesin gibi...

Microsoft'un bütün çalışanlarını bir araya topladığı yıllık toplantısı esnasında bazı çalışanlar şirketin yönetiminden duydukları memnuniyetsizliklerini açıkça dile getirdiler. Resmi olmayan bir Microsoft Blog'unda anlatılanlara göre gelecek 12 ay boyunca yapılacakların tartışıldığı toplantıdan çalışanlar hiç de memnun kalmadı.

Katılımcılardan biri durumu şu şekilde yorumladı: "Çok üzücü bir manzaraydı. Steve Ballmer nefes almadan aralıksız konuşurken insanlar sürü halinde odayı terk ediyorlardı. Konuşmaları Bill Gates'in yaptığı eski günlerde herkes oturup dinlerdi." Yapılan diğer yorumların da olumsuz olduğu dikkat çekerken sadece bir çalışan "gayet iyiydi" yorumunu yaptı. Toplantıda yapılan sunumların çoğunun Windows 8 ile ilgili olduğu belirtilirken çalışanlardan biri konuyla ilgili şu yorumu yaptı: "Heyecanlanacak tek şey olarak kala kala Windows 8 tablet mi kaldı? Şirket içerisindeki moralimiz 20.000 kişinin doğru düzgün bir alkış bile oluşturamayacağı kadar mı düştü? Lütfen biri bana yanıldığımı söylesin. Kötü bir tavrım olduğunu ve toplantıyı tamamıyla yanlış anladığını söyleyin."

Yorumcular ayrıca Ballmer'ın meşhur "Ben bu şirketi seviyorum!" bağışını yapmadığının da altını çiziyorlar. Yine eksisi gibi hareketli danslar ve bağrışmalardan da bu toplantıda eser yokmuş.

Sonraki Haber

Forum