FIFA 2009'un demo sürümü yayınlandı! İndirin.

EA, Fifa 2009'un demosunu nihayet yayınladı. İlk izlenimler ve indirme bağlantısı burada...

EA, Fifa 2009'un yaklaşık 1GB'lık demosunu oyun severlere sundu. Oyun, demo olduğu için 6 farklı takımı içeriyor; bunlar başta Marsilya olmak üzere Schalke, Real Madrid, Chelsea, AC Milan ve Toronto FC. Demoyu sistemlerine kuran kullanıcılar, bu takımların dışında başka bir takımı kullanamayacak.

Takım ayarlarında bazı iyileştirmelere giden EA'in yayınladığı demonun bir diğer sınırlaması da bilindiği gibi maç süreleri. Gerçek zamanlı 4 dakikalık bir süreyle iki yarının oynanabildiği demonun bu kadar sınırlama getirmesine karşın kapladığı alanın 1GB'ın üzerinde olması da oldukça dikkat çekici.

Yeni serinin ilk göze çarpan özelliği ise şüphesiz oyunun nispeten daha da iyileştirilmiş grafikleri denilebilir. Yeni oyuncular ve yeni yüzlerle daha da zenginleşen Fifa 2009'un getirdiği yeniliklerin bir kısmı da pas ve şut çekme ayarlarında gizli. Oyunun geliştiricileri, demonun yayınlanmasıyla beraber yaptıkları açıklamada oyunu kontrolünün önceki serilere göre daha kolay olduğunu ve oyuncuların hareketlerinin daha rahat kontrol edilebildiğinin altını çizdi.

Sistem gereksinimleri ve indirme bağlantısı

Bunun yanında EA, yeni bir abonelik servisi de sunmaya hazırlanıyor. Adidas Live Season isimli bu servis, oyuncuların gerçekteki durumunu eş zamanlı olarak internetten takip etmeye olanak veriyor.

Ekim ayının 3'ünde tam sürümünün yayınlanması beklenen Fifa 2009, Xbox 360, PS3, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS ve PSP sürümlerine de sahip olacak.

Oyunun minimum sistem gereksinimleri ise şöyle:

CPU (İşlemci) 2.4 GHz (single-core)-dual core işlemci

RAM (512 Megabyte XP) (1 GB Windows Vista)

DirectX® 9.0c destekli 3D 128 MB ekran kartı

Multiplayer oyun için minimum 512Kbps internet bağlantısı

1,63 GB boş alan

8x hızlı DVD-ROM sürücü

Windows XP SP2 üzeri veya Windows Vista

Oyunun demosunu indirmek için tıklayın.

Not: Oyunun ekran görüntülerine ulaşmak için galerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Sonraki Haber

Forum