Facebook yer bildirimleri fırsatı Türkiye'de!

Facebook, yer bildirimi fırsatlarını Türkiye'de Turkcell, Vodafone ve fazlası ile sunmaya başladı!

Facebook, kullanıcılarına cep telefonları üzerinden yer bildirimi yaparak ünlü markalardan özel fırsatlar, ödüller ve indirimler kazanmaya olanak sağlayan "Yer Bildirimi Fırsatları" uygulamasını Türkiye'de de başlattı. Facebook, Türkiye'deki ilk yer bildirimi fırsatlarını; önde gelen markalar Garanti Bankası, Teknosa, Turkcell ve Vodafone ile sağlıyor.

Facebook kullanıcıları bugünden (18 Ekim 2011) itibaren yer bildirimi yaparak, Turkcell'in flagship mağazalarında mobil telefon aksesuarlarını yüzde 50, anlaşmalı Teknosa mağazalarında ise çok çeşitli ürünleri yüzde 50'ye varan indirimle satın alabiliyor. Benzer şekilde, Garanti Paramatiklerden destek kredisi başvurusunda bulunan ve kullananlar 50 TL bonus kazanırken, anlaşmalı Vodafone mağazalarında yer bildirimi yapan kullanıcılar, Facebook ile uyumlu Vodafone 555 cep telefonuna yüzde 35 indirimle sahip olabiliyor.

Yer bildirimi yapan ve fırsatlardan yararlanan kullanıcıların arkadaşları da haber kaynağında ilgili bildirimleri görerek bu fırsatları keşfedebiliyor. Facebook'un "Yerler" uygulamasının bir parçası olan Yer Bildirimi Fırsatları, Facebook kullanıcılarının cep telefonları üzerinden bulundukları yerel bölgedeki fırsatları yakalamasına ya da kullanıcıların arkadaşlarının haber kaynağı üzerinden avantajlı alışveriş ipuçlarını keşfetmesine olanak sağlıyor.

Türkiye'deki ilk fırsatlar:

Garanti Bankası; tüm Türkiye'ye yayılmış Garanti Paramatiklerde yer bildirimi yaptıktan sonra, destek kredisi başvurusu yapıp krediyi kampanya tarihleri arasında kullanan tüm Garanti Bonus, Flexi, Money ya da Paracard sahiplerine 50 TL bonus hediye ediyor.

Teknosa; Ankara, İstanbul ve İzmir'deki toplam altı mağazasındaki çeşitli teknoloji ürünlerinde cazip indirimler sunuyor. Teknosa akıllı telefonlar, USB'ler, yazıcılar ve taşınabilir harddiskler başta olmak üzere birçok üründe yüzde 50'ye varan indirim fırsatları sunacak.

Turkcell; İstanbul'daki üç flagship mağazasında yer bildirimi yapan müşterilerine tüm aksesuar ve alternatif ürünlerde yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Vodafone; 20 anlaşmalı mağazasında, her gün, yer bildirimi yapan bir müşterisine yeni Vodafone 555 cep telefonu için yüzde 35 indirim fırsatı sunuyor.

Fırsatlardan nasıl yararlanılabiliyor?

Facebook kullanıcılarının yakınlarında bulunan fırsatları bulması oldukça kolay. Kullanıcılar mobil tarayıcıyla www.facebook.com adresinden ya da Facebook uygulamalarının en son versiyonu aracılığıyla "Facebook Yerler" özelliğini açıp "Yer Bildirimi"ni tıklayarak yakın yerlerde bulunan mağazaların listesini görebiliyor. Bu listede fırsat sunan yerlerin yanında sarı bir bilet imgesi beliriyor.

Fırsat sunan mağazaya tıklandığında yer bildirim fırsatı görüntülenebiliyor ve bu fırsattan faydalanabilmek için yer bildirimi yapılabiliyor. Fırsatlardan faydalanmak isteyen kullanıcıların yer bildirimi yaparak mağaza görevlisine telefonlarını göstermeleri yeterli oluyor.

Facebook Yer Bildirimi Fırsatları kullanıcılara birkaç farklı türde fırsatlar sunabiliyor. Bireysel Fırsatlar'da; indirim, bedava ürün, ya da diğer ödüllerden yalnızca bir sefere mahsus olmak üzere yararlanılabiliyor. Beraber yer bildirimi yapan arkadaşlar ise Arkadaş Fırsatları'nda belirtilen fırsatlardan faydalanıyor. Sadakat Fırsatları'nda kullanıcılar sadık birer müşteri olmaları nedeniyle ödüllendirilirken, Bağış Fırsatları ile bir kullanıcı yer bildirimi yaptığında, firmaların belirlenen bir hayır kurumu ya da olaya bağış yapması sağlanıyor.

Vodafone'un yer bildirim fırsatları!

Vodafone Türkiye, mobil internet deneyimini aboneleri için daha pratik ve keyifli hale getirmek üzere yenilikçi uygulamalar sunmaya devam ediyor. Mobil iletişimin tüm olanaklarını müşterileri için diledikleri her an, her yerden erişilebilir kılmaya odaklanan Vodafone, bu hedefin bir parçası olarak, kısa süre önce gençlere bilgisayarlarındaki deneyime benzer Facebook deneyimi sağlayan Vodafone 555'i Facebook işbirliği ile piyasaya sürmüştü.

Vodafone Türkiye, şimdi bu işbirliğini bir adım ileri götürüyor ve Facebook'un üyelerine lokasyon bazlı fırsatlar sunmak amaçlı geliştirdiği Facebook Yer Bildirimi Fırsatları (Facebook Check In Deals) uygulaması özelinde genişletiyor.

Uygulama kapsamında 25 yaş ve altı Vodafone abonesi gençler; İstanbul, İzmir, Kayseri ve Bursa olmak üzere toplam dört ilde, Facebook Yer Bildirimi Fırsatları kapsamındaki belirli Vodafone Cep Merkezlerinde yer bildirimi yaparak, Vodafone 555'e 150 TL'ye sahip olabilecekler. Her gün her bir ilde bir kişinin yakalayabileceği bu fırsattan, Vodafone Cep Merkezi'nde yer bildirimi yapan ilk Vodafone abonesi faydalanabilecek.

Vodafone 555-Facebook'a özel telefon

Facebook deneyimini cep telefonuyla entregre şekilde sunan Vodafone 555, gençlik alt markası Vodafone FreeZone çatısı altında 229 TL'ye satışa sunuluyor. Faturalı hat kullanıcılarına yönelik Genç Avantaj tarifesi kullanıcıları ise Vodafone 555'e 24 ay kontrat ile ayda 1 TL'ye sahip olabiliyor. Gençler, Vodafone 555 ile ücretsiz Facebook deneyimini Vodafone farkıyla özgürce yaşarken; çektikleri fotoğrafları Facebook'ta arkadaşlarıyla paylaşabiliyor, Facebook mesajlarını kontrol edebiliyor, istedikleri videoları görüntüleyip durum güncellemesi yapabiliyor; kısacası arkadaşlarıyla Facebook üzerinden sınırsız iletişime geçebiliyorlar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum