Facebook'tan Yeni Nostalji Uygulaması E.gg Geliyor

Facebook, 1990'ların internetini yeniden canlandırmayı amaçlayan ilginç bir uygulamayı ortaya çıkarıyor! İşte E.gg...

Facebook'un deneysel uygulama geliştirme takımı, sıra dışı görünümlü bir uygulamayla 1990'ların internetini yeniden hayata döndürmeye, "atmosferini yeniden yakalamaya" çalışıyor.Sony Alpha 7S III Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fotoğrafçılara Sundukları!Sony'nin merakla beklenen Alpha 7S III fotoğraf makinesi, üstün görüntü oluşturma performansını klasik "S" serisi hassasiyetiyle bir araya getiriyor.

Web sitesinin "Hakkında" sayfası, sitenin genel tasarımından biraz farklı olarak eski Geocities sayfalarına benziyor. Sayfada internetin ilk zamanlarının viral animasyonlarından dans eden bebek GIF'i de var.Samsung Galaxy M31s, 25W Şarj Yeteneğiyle TanıtıldıSamsung'un 25W hızlı şarjı "bütçe dostu" kategorisine taşıyan yeni telefonu Galaxy M31s, tanıtıldı!

"Birçoğumuz, internetin ilk zamanlarının bu kadar sembolik olan ham ve keşif ruhunu kaçırdıktan sonra E.gg üzerinde çalışmaya başladık" diyen geliştiriciler, şöyle devam ediyor:

"Tabii ki kullanımı hantaldı ve hatta bazen tehlikeliydi ama bu garip karmaşa, delice yanıp sönen GIF'lerin, heyecanlı ziyaretçi defteri girişlerinin, belirli ilgi alanlarına odaklanan kişisel web sayfalarının garip ve canlandırıcı bir çarşısıydı."

Gerçekten de bugünkü internet, 1990'lara kıyasla daha düzenli olsa bile, onu güzel yapan bazı özelliklerini geride bırakmış gibi görünüyor. E.gg ile kolajlar, farklı medya türlerinden oluşan sayfalar oluşturabiliyor, kendi uygulamanızı tanıtabiliyorsunuz. iOS uygulaması çıktığında, GIF'ler, resimler ve metinlerle dolu bir "tuval" de oluşturabileceğiniz, içeriği sayfada istediğiniz yere koyabileceğiniz söyleniyor.

Uygulama için bekleme listesine katılmanız gerekiyor. İlginizi çekmeyi başardıysa, E.gg'i Instagram'da da takip edebilirsiniz.

Sonraki Haber

Forum