Facebook'tan Açıklama: Instagram ve Messenger Çöktü

Facebook, Instagram ve Messenger hizmetlerinde son 3 saattir sorun yaşandığını doğruladı. İşte Instagram ve Messenger'da yaşanan sorunun detayları...

Facebook, yaptığı açıklama ile Messenger ve Instagram hizmetlerine erişim  sorunu yaşandığını doğruladı. Yaşanan sorunun daha çok Avrupa genelini etkilediği söylenirken, farklı bölgelerden de bazı şikayetler geldiği rapor ediliyor. Ülkemizde de bazı bölgelerde Instagram konusunda sorun yaşanıyor.Netflix'te bu yıl en çok hangi tür içerikleri izledik? 2020 Netflix en'leri2020 yılının bitmesine kısa bir süre kala online film ve dizi platformu Netflix Türkiye, 2020 yılının en'leri açıkladı.

Facebook, gelen şikayetlerin daha çok Messenger konusunda olduğunu söylerken, Instagram için gelen şikayetlerin daha az olduğunu belirtiyor.

Instagram Çöktü

Saat 13.00 civarında başlayan sorun, şu an da devam ediyor gibi görünüyor. Yukarıdaki haritada, son 3 saate yaşanan sorunların hangi bölgelerde yoğunluk kazandığını görebilirsiniz. Haritaya bakılırsa sorun, daha çok Polonya, Macaristan, Bulgaristan, Belçika, Danimarka  ve Yunanistan'da görülüyor. Ancak Avrupa genelinde diğer pek çok ülkede de sorun yaşayan bölgeler bulunuyor.Sosyal Medya Paylaşım Düğmeleri, Bilgilerinizi Çalıyor OlabilirYeni bir kredi kartı dolandırıcılığı, bazı elektronik ticaret sitelerinde bulunan bir açığı kullanarak kullanıcıların özel bilgilerini çalmayı hedefliyor.

Sonraki Haber

Forum