Ev sinema sistemlerini karmaşık bulanlara!

İyi ses ve görüntü kalitesine sahip bir sinema sistemi arıyorsanız bu cihazı incelemelisiniz

Harman Kardon kompakt ses sistemleri serisinde bulunan BDS 400, en son teknolojilerle donatılmış, iyi ses ve görüntüyü verebilecek şekilde Harman mühendisleri tarafından üretilmiş.

Birçok kişi kendi ihtiyaçlarını karşılayacak geleneksel ev sinema sistemlerini çok karmaşık ve dinleme alanına göre kullanışsız bulur. Harman Kardon BDS 400 iki hoparlör ve bir subwooferı ile sahip olduğu entegre güçlü alıcısı, Blu-Ray disk,HDMI çıkış, DVD/CD oynatıcı, Dolby Virtual hoparlör teknolojisi, sezgisel ekran menüsü ve FM radyo(RDS dahil) özellikleri ile birçok stereo müzik sisteminden daha basit ama daha yetenekli.

Eğer elinizde varsa Bridge IIIP ile iPod ve iPhone'nuzda bulunan dosyaların çalabilme özelliğine de sahiptir. Ön tarafından bulunan USB girişi sayesinde birçok ses kaynağıyla bağlantı sağlar. Geldiği kaynak fark etmeksizin film veya müzikte orijinal kaynak netliğinde ve sadeliğinde evinizde iyi bir deneyim yaşamanıza olanak sağlar.

İyi tasarımı, duru sesi ve üstün özellikleri sayesinde BDS 400 ile izlediğiniz film veya dinlediğiniz müziğin ayrıntılarını gerçekçi ses ile duyabilirsiniz.

KDV Dahil satış fiyatı; 1999 $

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum