Epson Stylus D120: Sınıfının en hızlısı

Epson Stylus D120, dakikada 37 adet siyah-beyaz ve 20 adet renkli baskı yapabiliyor.

Dual Black mürekkep sistemi ve DURABrite Ultra mürekkep teknolojisine sahip Epson Stylus D120, sınıfının en hızlı baskı yapan yazıcısı olma özelliğini taşıyor. Minimum enerjiyle, maksimum baskı kalitesi sağlayan Epson Stylus D120, çalışanların gözdesi olmaya aday.

Yazı, fotoğraf ve grafik çıktısını maksimum hız ve kalitede sunan Epson Stylus D120, ev ve ofis çalışanları için ideal. Stylus D120, dakikada 37 adet siyah-beyaz ve 20 adet renkli baskı yapabiliyor.

Dört renge sahip Epson Stylus D120, Epson'ın "sadece biten rengin kartuşunun yenilenmesi" ne olanak sağlayan Individual Ink kartuş sistemine sahip. Uluslar arası standart sistemi ENERGY STAR tarafından sertifikalandırılan ve lazer yazıcılara göre çok daha az enerji tüketerek baskı yapan Epson Stylus D120, enerji ve maliyet tasarrufu sağlamanın yanı sıra sınıfının en hızlı yazıcısı olma özelliğini taşıyor.

Düşük Maliyet ve Yüksek Verimlilikle Çalışanların Tercihi

Yüksek baskı hızı ve çıktı sayısı sağlayan Dual Black mürekkep sistemine sahip Epson Stylus D120, düşük maliyet ve yüksek verimlilik özellikleri sebebiyle küçük işyeri sahiplerinin tercihi olabilir.

Yüksek hızda yüzlerce mürekkep atışı yapılmasını sağlayan Epson Micro Piezo yazıcı başlığı teknolojisi ve sahip olduğu çift mürekkep püskürtücü sayesinde Stylus D120, siyah-beyaz çıktı hızında maksimuma ulaşıyor.

Epson DURABrite Ultra mürekkep teknolojisinin son versiyonuna sahip olan Epson Stylus D120, bu teknoloji sayesinde bulaşma yapmayan ve dayanıklı çıktılar üretiyor. Ayrıca çıktılarda koruma sağlayan bu teknoloji mürekkebin çabuk kuruması sebebiyle çift taraflı çıktılarda yüksek kalite ve profesyonel görünüm sağlıyor. Fotoğraf çıktısı için çok uygun olan Epson Stylus D120, 10x15 cm ebattaki bir fotoğrafı 49 saniyede basabiliyor. Epson Premium Glossy fotoğraf kağıdıyla, DURABrite Ultra'nın son versiyonunda bulunan ve yeni formüle edilen reçine kaplama özelliği birleştiğinde fotoğraf çıktılarında parlaklık ve maksimum kalite sağlanıyor. Stylus D120, PhotoEnhance teknolojisi sayesinde; manzara renk değişimleri, ten rengi tonları ve ufuk çizgisi gibi ayrımlara vararak renk ayarında mükemmellik sağlıyor.

Epson Avrupa Ürün Müdürü Coll Kretz, "Birçok küçük işletme inkjet yazıcı kullanıyor ki Epson Stylus D120'yi de bu doneden yola çıkarak tasarladık. Dual Black mürekkep sistemi sayesinde yüksek sayıda siyah-beyaz çıktı alınmasını sağlayan, yüksek baskı hızına sahip Epson Stylus D120, profesyonel kullanıcılar için yaratıldı. Enerji tasarrufu sağlayan ve kompakt bir tasarıma sahip olan Epson Stylus D120, yazı, grafik ve fotoğraf baskıları için çok uygun." diyor.

Epson Stylus D120 özellikleri:

• Dual Black mürekkep sistemi sayesinde hızlı ve yüksek sayıda siyah-beyaz baskı
• DURABrite Ultra Ink teknolojisi ile yüksek kalitede baskı
• Dakikada 37 adet siyah-beyaz ve dakikada 20 adet renkli baskı
• Yüksek kapasiteye sahip toner
• Micro Piezo teknolojisi sayesinde 5760x1440 dpi çözünürlük
• Epson PhotoEnhance teknolojisi sayesinde en kaliteli fotoğraf çıktısı
• Epson Creativity Suite ile fotoğraf dosyalama ve baskı yapma özelliği
• Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı 129 Euro+KDV


Epson Türkiye
http://www.epson.com.tr
Tel: (0212) 336 03 03

Sonraki Haber

Forum